| Raul789 a întrebat:

Dintre tarile africane: Algeria, Tunisia, Maroc sau Egipt pe care ați vrea sa- o vizitați?

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nici una din cele mentionate de tine, doresc in schimb sa vad tari mult mai evoluate, unde calitatea vietii este net superioara...

| WallzRUp a răspuns (pentru Violleta2022):

Am citit și alte comentarii de-ale tale și sunt de părere că tu puți a trufie, zău de nu!
Nu știu dacă tu practici rage-baiting sau nu, dar ești efectiv insuportabilă!
Văd că ești și rank 1 pe TPU, tu stai toată ziua pe TPU tanti?

Chiar nu știu ce cauți pe TPU, la ce-ți dai tu cu părerea legat de ce se întâmplă în Românika?
Vezi-ți tu de Australia ta, în care ești probabil stabilită de decenii, divă ce ești!
Se pare că poți să scoți românca din Românika, dar nu poți să scoți Românika din româncă!

| qgenius153 a răspuns (pentru WallzRUp):

Ea e unemployed final boss.

| Violleta2022 a răspuns (pentru WallzRUp):

Tu ai o problema cu toata lumea, fie ca-i moldovean, ca-i maghiar sau chiar occiental, te supara toti, probabil pentru ca ai o problema de personalitate si nu stii cum sa te comporti fata de altii.
Ma rog, esti un alt taica nimeni, de care chiar nu ma doare nicaieri.

| WallzRUp a răspuns (pentru Violleta2022):

Tu ești o țață(spus frumos chiar) bătrână, cu complex de superioritate.
La ce te-ai mai obosit să-mi dai un răspuns, 4 zile mai târziu, dacă tot sunt un taica nimeni? Nu există, nu ești tu dacă nu bagi o înțepătură, meschină ce ești!
Repet tanti, vezi-ți de Australia ta, că tu numai ai nicio treabă cu Românika!

| Violleta2022 a răspuns (pentru WallzRUp):

Felicitari, tocmai ai demostrat ca ai un complex de inferioritate in fata femeilor!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Maroc.

| mihai69 a răspuns:

Niciuna.

| gabicoo a răspuns:

Maroc.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu știu pentru că toate sunt țări mulsumane.

| 9PM a răspuns:

Maroc,și acolo ai destule cămile pe care le poți călărihee hee