| xXAnastasiaxX a întrebat:

Fundita! Buna dimineata tuturor! Am nevoie de putin ajutor...
As vrea sa plec la mare vara aceasta, cu prietenul meu doar ca nu dispun de multi banuti pentru hotel. As putea sa merg cu cortul... in camping.
Am vazut ca sunt si casute pe plaja.
Imi puteti oferi voi mai multe detalii cum as putea proceda. Cum e sa stai cu cortul, preturile la casute. Unde e mai ieftin. Ca na romanul nostru vrea mai ieftin rolling on the floor ei Doamne glumesc. Chiar nu am banuti sad nu am deloc. Si imi doresc foarte mult nu am mai mers la mare de 7 ani. Am tot mers la munte cu ai mei pe unde am mai putut.
Va multumesc mult.
Iertati categoria in cazul in care nu este corecta, nu stiam unde sa o pun.
Sa aveti o zi frumoasa in continuare.

Răspuns Câştigător
| curioasa210 a răspuns:

Sunt oameni cu case normale/vile mici/case cu etaj care inchiriaza camere. Sigur exsista in fiecare statiune. Sunt oameni care asteapta la intrarea in statiune. sunt cu pancarde sau ceva. Eu am fost la cativa din astia prin Eforie Nord si Mangalia si sunt ieftine (maxim 50lei/noapte). Plus de-asta poti manca unde vrei. Iti poti lua de acasa mancare intr-o lada frigorifica si sa mananci acolo/poti sa mergi la restaurante cu autoservire (sunt ieftine si bune/poti merge la un restaurant putin mai scump (nu de fite). sper ca te-am ajutat

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt camping uri unde incep de la 30 lei per cort, mai ales prin vama veche. Sunt probabil si locuri unde iti pui costul gratis, bineinteles fara conditii, baie, dus

| sierra1 a răspuns:

Un cort și doi în el te duce de la 50 lei pe zi funcție de camping. Plus materialele de campare pe care nu le ai și trebuie să le cumperi. Mai bine mai faci rost de ceva mărunți și stai la o cazare fără fițe (găsești la 100/noapte)

| anonimaalee29 a răspuns:

Daca stii unde sa cauti, gasesti camere si cu 70 de lei. La casute d-astea mici cu proprietari. Chiar daca nu ai AC sau wc-ul langa camera.
Aa si mai e o chestie. Nu trebuie sa cauti pe internet. Acolo sunt cele mai scumpe cazari. Trebuie sa mergi din casa in casa, ai gasi tu ceva pe placul tau.