| biancaohrenciuc a întrebat:

Mama nu ma iubeste, ce sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sta linistit mama te iubeste mult da ai facut ceva de ai suparat-o e te iubeste :* :X

10 răspunsuri:
cristian
| cristian a răspuns:

Sa o iubesti tu pe ea.
Stii bine ca foamea vine mancand.

mlm
| mlm a răspuns:

Buna, uite asa ceva nu prea cred orice mama, isi iubeste propria bucaticacare a purtat-o 9 luni, te iubeste cum sa nu te iubeasca, poate este o persoana mai severa dar te iubeste fii sigura de asta, sint si cazuri cind parintii se despart si copii raman la tata, dar si atunci mama isi iubeste copii chiar daca i-a parasit, poate a avut motive foarte mari si nu a avut incotro.Deci draga mea sint sigura ca mama ta te iubeste foarte mult, orice mama vrea binele copilului sau.Ai grija de tine nu iti schimba sentimentele fata de ea, este mama ta ia si iubeste-o.

| beba a răspuns:

Mama ta te iubeste sigur nu trebuie sa iti faci griji din cauza asta. Poate ca nu stie sa iti spuna asta sau sa iti arate dar te iubeste foarte mult, in adancul sufletului ei.Si eu am crezut la fel cand eram mica tocmai pentru ca eram multi frati si credeam ca nu mai are timp sa ma iubeasca si pe mine, mai ales ca nu mi-a aratat acest lucru nici macar printr-o imbratisare.De abia peste ani, m-am trezit imbratisata si a trebuit sa ''scap'' din stransoare pentru ca nu imi mai dadea drumulhee heeAsadar nu iti face griji, te iubeste, tu incearca sa fi un copil bun, invata cat poti tu de bine si asculta sfaturile ei.In timp o sa vezi cat de mandra e mama ta de tine chiar daca nu iti spune prin cuvinte acest lucru!happy

| bunica a răspuns:

Spune trei lucruri din care sa reiasa ca nu te iubeste. daca este mai severa, prea grijulie si te urmareste in ori ce faci si multe altele sa fii sigura ca te iubeste.esti perfecta? nu gresesti cu nimic? pune-ti multe intrebari si ai sa afli singura raspunsu.toate mamele-si iubesc copii dar fiecare in felul ei.

| otypa a răspuns:

Mama ta te iubeste foarte mult.sunt sigura de asta.nimeni nu te va iubi mai mult decat propria mama care ti-a dat viata. o mama isi iubeste copilul mai mult decat viata ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce crezi tu ca nu te iubeste? mi-ar placea sa stiu. eu cred ca beba are dreptate, dar daca tu ai mare nevoie de o dovada a iubirii ei, de ce nu o imbratisezi si nu ii spui ca tu o iubesti. de ce nu ii spui ca ai vrea sa fie mai tandra cu tine. poate are o fire mai rece si isi imagineaza ca stii ca te iubeste, poate este preocupata de grijile casei si serviciului... vorbeste cu ea. mi-ar placea sa revii si sa ne spui ca ai aflat... happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii arat mai multa dragoste din partea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu cred la fel ca nu ma iubeste simt cum zilele trec asa se desparte mai mult de mine si ca nu ma mai iubeste aproape deloc, nu mai suport imi vine sa ma omor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita..nu esti singura...nici pe mine mama nu ma iubeste...simt asta ptr.este prea rece cu mine

| afrodita17 a răspuns:

Cristian... pofta vine mancand.nu foamea..., iar bianca, de unde ai ajuns la concluzia asta? i-ai spus mamei tale ce crezi? ...doar o discutie intre voi 2 ti-ar putea oferi rasp la aceasta intrebare...

Întrebări similare