| DianaaGabrielaa a întrebat:

Stiti niste pensiuni in Vatra Dornei pe aproape de gara? (Pe internet gasesc fel de fel de pensiuni, nu ceea ce caut. ) Si un numar de telefon, va rog?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da si tu un search pe booking.com, poti pune ce filtre vrei tu pe acolo

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ti-a spus colega de deasupra pensiunile aproape de gara. Mai sunt tot in acea zona (oarecum), pe strada Runc, Vila Iulia, Pensiunea Pop, Cabana Vanatorul.
Aproape de gara mai este si Vila Class.
Oricum, gasesti taximetristi imediat ce cobori din tren, te poti sfatui cu ei, iar preturile sunt ok, e mic oraselul si cu 5-6 lei te descurci, cu taxiul.
Nu recomand pensiunea Adristel, e o improvizatie pe o strada neasfaltata, plina de pensionari veniti la tratament.
Un loc frumos, pe care il recomand, este Vila Calimanel. Este chiar in mijlocul statiunii, se vede si din tren. Cum cobori in gara "Vatra Dornei Bai", treci podul pietonal spre parc, dupa care mergi spre dreapta. In 5 minute ajungi, pe jos. Nu merita sa iei un taxi pana acolo, pentru ca taxiul aproape iese din oras, ca sa ajunga la primul pod rutier.
Inca ceva, in Vatra Dornei sunt doua gari, daca vii dinspre Suceava, prima gara e "Vatra Dornei", si sunt multe linii, acolo nu te sfatuiesc sa cobori, e in periferia orasului si nici taxiuri nu gasesti. Urmatoarea gara e foarte apropiata, si se numeste, cum am mai spus, "Vatra Dornei Bai", si e chiar in centrul orasului. Are o singura linie functionala, mai este un capat de linie industrial acolo.

| Fatamuntilor a răspuns:

Pensinea di David (are vreo 4-5 ani ), doar treci strada (prin spatele garii )
Complexul hatelier Bradul -Calimani ( o iei prin parcul orasului )
Hotel Silva (chiar langa gara)


Sunt o gramada de hoteluri si pensini in Vatra -Dornei, si orice taxi te duce la orice pensine de aici!
Cauti o pesiune anume?
Sunt din zona!

| YoBuDy a răspuns:

Salut,

Daca ai timpul necesar sa cauti ce iti place si sa iti alegi, gasesti o gramada de oferte pe turistinfo.

Succes,

| Raluu1897 a răspuns:

Eu recomand hotelul dorna, este superb, si cu preturi bune. este la 5 min de gara (de mers pe jos), langa parc, langa partie...