anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca in avion e voie cu o cantitate mica de lichid, dar cum e reglementat exact? Ce cantitate e permisa si ce volum poate avea recipientul? Multumesc

7 răspunsuri:
| Brigitta a răspuns:

Max 50 ml, zic sigur! Fara mancare nici la tine nici in bagajul de mana.

| Brigitta a răspuns:

Dar acum miercuri am condus pe cineva la aeroport si avea muuulta mancare in bagajul de cala si aia de la securitate nu se uitau pe monitor cand a trecut bagajul ei pe acololaughing

| Brigitta a răspuns:

Si 50 ml intr-un recipient transparent.

| Barajag a răspuns:

Ultima data cand am mers cu avionul, fiind anul trecut, mi s-a dat voie doar cu 50 ml de lichid si acela era un parfumelhappy

| tukhey23 a răspuns:

Ai fost informata, gresit.Eu in avion, am putut intra si cu mancare. dintr-o prostie a mea am aruncat-o.Nu conteaza ce cantitate are, asa stiu eu.Deci poti intra cu cei vrei tu, mai putin bombe happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca 150 ml, poti si cu mancare dar nu e legal, depinde de companie.cu blue-air de la bucuresti in spre europa poti lua si ghiveciul cu leustean sau sticlele de tuica sau 4 kg de marar...mai dau exemple? bineinteles ilegal,... dar din interiorul europei in spre bucuresti nu prea ai voie.

| Equilibrum a răspuns:

Eu am zburat in ianuarie in Anglia. Compania imi dadea voie cu 1 L de lichid si oricata mancare. Asta in bagajul de mana. In cel mare am avut vreo 4 sticle de apa, si nu a fost nicio problema. happy