anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati petrecut pe intuneric acea ora faimoasa?

Răspuns Câştigător
| sufletzel a răspuns:

Da, dar nu in totalitate. Adica am stins tot din casa, a ramas doar laptopul (scos din priza) la care m-am uitat la un film...

33 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu de tot, dar o ora am dezlegat rebus la lumina unei veioze cu bec economic!

| Flav a răspuns:

NU! In curand, vom avea si sarbatoare pe tema asta. The day of darkness. Stai numai sa vezi sa inventivi putem fi.

| Dara a răspuns:

Din pacate, fetita mea se teme foarte tare de intuneric, asa ca nici nu se punea problema sa stam fara lumina.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu, pe strada era lumina.

lolita
| lolita a răspuns:

Nu, deoarece a trebuit sa merg la cumparaturi, pe strazi nu s-au stins luminile.

| Good Cat a răspuns:

Nu, nu am vazut rostul acelei actiuni.

| BRG a răspuns:

Doar dacă oprea renelul curentul.

| cornculapte a răspuns:

Da. Eram la cafenea si dintr-o data s-a stins lumina si s-a speriat toata lumea pentru ca nu stia ce se intampla. Apoi a venit patroana cafenelei cu un maldar de lumanari si am petrecut o ora cu prietenii la lumina lumanarilor. A fost frumos, nici nu am simtit cum a trecut vremea. happy

| gabitza_6878 a răspuns:

Dabig grin
mi-am facut baie pe intuneric laughing

| Vero1 a răspuns:

Dap... tu?

| Emeraude a răspuns:

Citeam pe undeva un articol care spunea ceva de genul: "Pamantul rade de incercarile noastre de a-l salva, de parca noi alergam pe orbita si-l sustinem pe umerii nostri, nu invers."
Mi se pare absurda toata chestia asta cu ora Pamantului...pe 22 aprilie se sarbatoreste Ziua Pamantului, pe 27 martie Ziua OREI Pamantului, ce mai urmeaza? Plus ca e foarte aiurea, degeaba stam pe intuneric o ora pe an, daca in restul zilelor facem risipa, fara sa ne pese.
Fiecare cu ce-l doare...

| multimoak a răspuns:

Eu am petrecutwinking

| Veve :X a răspuns:

Pai cam nu :-s

tu?

| Ioanna2012 a răspuns:

Pai... nu laughing
aveam luminile stinse si pe starada lafeld ar teelvizorul mergea big grin

| madalicious a răspuns:

Nu. N-am inchis niciodata lumina pentru "Ora Pamantului" o ora de cand ma stiu. laughing

| AndutzaAndu a răspuns:

Ce ora faimoasa? A, nu, de fapt am si uitat laughing

| Klara a răspuns:

Am uitat! rolling on the floor

| BeT a răspuns:

Era luna plina.

| Minty a răspuns:

Eu da, dar nu chiar o ora doar cat a fost pauza la meci.

| johnny_1840 a răspuns:

Singurul meu regret e acela ca atunci cand a fost eclipsa in 99 eram prea mic si nu am putut sa fac sex! happy jajajajajajajajajajajaja ce bun sunt! merci merci pentru aplauze!winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Despre ce e vb?
Despre ora Pamantului? straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, pentru ca ne-a prins gatind; chiar in toiul actiuniilaughing. Tu?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu?
No way...mult mai important a fost Roma-Inter.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce ora faimoasa? Eu am sursa si cind se opreste curentul am lumina si tv, le-am conectat la ea. Toti stau pe intuneric, numai eu am lumina si tv big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

" Ati petrecut pe intuneric acea ora faimoasa? " Ce intrebare stupida pentru un " expert "!
Ce sa se " petreaca " domn' expert?
Vedeti ca era o intrebare cu spiritul de turma...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, ce rost are petrecerea pe intuneric o ora daca nu tot Pamantul face acest lucru. Cei care se ocupa cu aprovizionarea curentului [ sa ma exprim asa ] ar fi trebuie sa anunte intreruperea curentului intre orele respective [ cred ca 20 si 21 ] si sa o faca in aceea zi. Asa ne puteam asigura ca toata lumea sta pe intuneric o ora, si nu cred ca murea cineva o ora fara lumina. Dar mai e vorba si de spitale.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu.Eu sincer va spun nu vad rostul acestei actiuni;thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu

Întrebări similare