| вєѕтωιѕнєѕ a întrebat:

Cand va spus cineva ca te uraste si... ce ati facut?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Am ras si l-am batut pe umer:-Prietene, 1 aprilie a trecut de multhee hee
Astea sunt genul de evenimente pe care trebuie sa le tratezi cand cu umor cand cu indiferentalaughing

10 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Am incercat sa aflu motivele si de cand dureaza situatia respectiva. Am iertat daca am considerat ca a spus doar la nervi, am ignorat total persoana daca am fost convinsa ca spune adevarul.

| Bacemi a răspuns:

Am vrut sa stiu motivele. Daca i-am gresit cu ceva mi-am cerut scuze si atat. Nu prea a fost cazul. Eventual mi-a spus cineva ca nu ma suporta. Eu sunt prietenul cui vrea sa ii fiu prieten. Persoana care nu ma respecta si nu ma aprecieaza poate sa traiasca in lumea lui. Incerc sa nu ma intersectez cu ea si asta e tot. Nu cred sa imi fi spus cineva ca ma uraste. E prea mult. De cele mai multe ori gresesc fara sa vreau si ceilalti stiu asta. Daca ma cert cu cineva ori uitam totul in 1-2 zile ori nu mai vorbim deloc. Cine m-a urat nu a fost nevoit sa imi spuna asta. Am simtit-o si l-am ocolit.

| Flav a răspuns:

I-am multumit. Fiecare cu perceptiile si principiile lui. Ce puteam sa-i fac?

| Ioanna2012 a răspuns:

Depinde cine mi-a zis... big grin

de obicei cand stiu ca cineva ma uraste nu-l bag in seama, nu imi pasa big grin

| Jonathan a răspuns:

Depinde de persoana, daca e o persoana apropriata am incercat sa aflu de ce ma uraste si cum as putea sa ma schimb. Daca e o persoana pe care nu prea o agreez atunci nu o bag in seama si plec.

| Roxxu13 a răspuns:

Ii ceri un motivthinking

| arrriadna a răspuns:

Am zis "oooki", am ras in sinea mea si-am mers mai departe. Pana la urma eu ma cunosc cel mai bine si nu ma influenteaza cu nimic. E adevarat ca unii ma uimesc asa, prin superficialitate, dar, pana la urma, ce legatura am eu cu asta?!

| Carlene a răspuns:

I-am spus:
Ma urasti pentru ca ti sunt superioara!

| AngellSthefan a răspuns:

Mam intristat

| dulcika_3604 a răspuns:

Pai ce sa fac... mie personal nu mi-a spus nimeni big grin dar daca mi-ar spune si eu as tine la persoana respectiva ia-s spune nu stiu ce iasi spune nu i-as spune minik big grin cred sau i-as spune ca, km ma urashte el pe mine asa il urasc si alti p el big grin sau ceva d genu

Întrebări similare