| Valentin_5229 a întrebat:

Ce parere aveti de o zi speciala pentru ecologie.Stiu ca exista, dar nu este luata in serios.As dori ca sa avem o zi in care macar gunoaiele noastre sa le strangem ca de multe ori nici p'alea nu le strangem, si sa economisim energie pe cat posibil.Care sunt de acord spuneti'va parerea pentru data...

Răspuns Câştigător
| ioana1704 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa constientizam sa nu aruncam gunoaie pe oriunde, sa aruncam gunoiul separat plastic, hartie. Unii arunca si altii vinsa faca curat. nu e corect. trebuie invatat ca asa cum fiecare in casa nu arunca pe jos mizeria si pastreaza curatenia si mediul inconjurator e casa noastra. de ce in germania, in occident se ppoate pastra curatenia si la noi nu? ce parere ai de aceasta opinie?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Propun sa fie prima vineri din fiecare luna a anului: total 12 zile speciale pentru curatenie de-a lungul anului. Suna bine, voi ce spuneti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De acord pentru o zi de vineri in fiecare luna.
Adica prima vinere din fiecare luna urmatoare.
VineriEco! Asa vom avea un week-end curat.

| theorizer a răspuns:

Eu adun in fiecare zi cabluri de inalta tensiune money eyes

| Dσℓℓу a răspuns:

Eu ca scoala mea anul trecut ne-am impartit cu dirigintii pe grupe.si am mers in tot orashu vreo 5 ore am adunat la gunoaie.pe langa tomberoane tampoane folosite. yaaahh nu`mi amintesc.ne dadusera saci, masti, manusi.,. eu decat am tinut de saclaughing prosti au adunat...acu ce naiba sa adunam gunoaiele scarboase ale altora care nici macar nu se simt.asta este o zi mai mult de atentionare sa nu mai arunce oamenii. dar ei tot la feloh go onpoti sa faci de 1000 ori ca daca is nesimtiti nu`i intereseaza ca si pe majoritatea. daca i-ar interesa nu ar mai arunca!:*:* pupz dulce besk tot TPU`u`u`X:X::X:X

| Valentin_5229 explică:

Mare dreptate ai ioana1704hee hee