| T a întrebat:

Cine vrea sa adopte un ursulet? Adopta simbolic un urs și vei primi o jucarie WWF de calitate, un certificat de sustinator al naturii și un card cu câteva informatii importante despre urs, iar un urs „adevarat" se va bucura de o casa mai sigura, în padure.
Cititi mai multe aici: http://www.adoptaunurs.ro/index/whyadopt

Am gasitsi si eu site-ul asta si chiar imi doresc sa "adopt un urs" :)). Am vrut sa raspandesc vestea, poate mai sunt iubitori de animale. :)

8 răspunsuri:
| Deyutza a răspuns:

Da nu crezi ca dai prea multe date personale asa aiurea? Dc le-ar trebui datele tale unde locuiestisi nr. de tel? Mai bine nu dawinking

| T explică:

@Deyutza
Normal ca le trebuie datele personale, altfel nu ar avea cum sa trimita coletul.

| Malvina24 a răspuns:

Foarte interesant, imi place site-ul.

| Gabbyellal a răspuns:

Sa stiti ca sunt si costuri de ex : Pentru a adopta un urs trebuie sa faceti si o donatie de minim 90 ron... Dar daca noi nu ajutam atunci cine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.si eu sunt o ecologista convinsa si chiar am fost o sustinatoare a acestei organizatii? caritabile?, am platit lunar 12lire o perioada de timp, pana am gasit numele lor WWF in filmul documentar "Endgame" cel la care a munci ani la rand ziaristul american Alex Jones incercand sa arate cine vrea sa reduca populatia si cu cat. daca vreti sa va convingeti incercati pe google. Eu am renuntat sa mai fac vreo contributie acestei organizatii WWF

| Andrei_Anca_1998 a răspuns:

Da vreau sa adopt un ursulet3

| acvilasurprinzatoare112 a răspuns:

Si eu as vrea, iubesc animalele, dar problema e cu banii.Cam mult 90 RONi

| ioanadanielle a răspuns:

E si cu 45 de lei ColdAsFire