Salutare! Nu știu dacă ai fost contactat între timp sau nu, că vad datează întrebarea aceasta de aproape o luna, dar o sa îți raspund. Durează până o să fii contactat datorită faptului că ai depus dosarul în penultima zi, deoarece au prioritate cei care au depus dosarele în primele zile, și contează și numărul de dosare, deoarece seriile de voluntari au de obicei maxim un număr de 25-30 participanți sa zic așa, deci nu te panica daca nu ai fost contactat până în momentul de față și s-au mai făcut serii de voluntari după incheierea termenului, și dosarul tău o să fie anticipat unei următoare serii, daca este totul în regulă la dosar. și la mine a durat aproximativ 2 luni jumate până am fost contactat, și activez de 2 ani deja ca și pompier voluntar. Succes!
Salut! Multumesc mult pentru raspuns! Am trimis email intre timp si mi-au spus ca dosarul este complet dar trebuie sa se organizeze urmatoarea serie dupa incheierea celei active si in cel mai scurt timp o sa fiu contactat
Nus voluntar dar dacă sunteți mulți înscriși/voluntari, ar dura ceva, și ai verificat email-ul, nr de telefon(agenda) etc,
Sau trimite-le tu mesaj/mail
anonim_4396 întreabă: