| ForeverWarrior a întrebat:

Sal.Ce ziceti care ar fi o afacere buna in Romania? si cu ce suma se poate incepe aceasta?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti spun eu daca imi dai 5000 de euroi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O idee buna care functioneaza nu se spune pe net... eu am inceput cu 2500 euro anul trecut in martie un proiect (fara finantare nerambursabila si alte abureli), dupa 1 an incepe sa dea cu adevarat randament dar nu la capacitate maxima. Cel mai bine studiezi bine piata unde locuiesti sau unde vrei sa deschizi afacerea, si afli necesitatile oamenilor, cati sunt tineri cati batrani, ce anume cauta? unde se duc sa cumpere (indiferent ca este serviciu sau produs)

| stroedaniel13 a răspuns:

Organizatori de nunti, teren de paintball: le gasesti explicate aici: http://www.afaceri-profitabile.com

| alecsalecs a răspuns:

Nu Cred ca mai exista afaceri bune in Romania Iar Daca exista nu sunt profitabile! Imagineaza ti doar cate taxe trebuie sa platesti doar pentru ati deschide eu stiu ce firma.Dar mai ales dupa aceea cate alte taxe si cheltuieli pentru a ramane catusi de putin pe plus in respectiva afacere,.E Greu in ziua de azi sa rezisti pe piata cu vreo afacere mai ales daca nu Depinzi de un foarte mare capital dar totodata de un "paravan de protectie"intelegi? Insa ce merge catusi de putin bine si profitabile sunt cele ilegale...Adica prostitutia si drogurile!laughing)Acum pe bune tu la ce te ai gandi cam ce afacere ai vrea sa faci si de cat capital poti sa detii? sa zicem 10 de miare.ce ai putea face cu iei? niimic! Eu daca as avea bani suficienti cred ca m as axa pe un apartament la parterul bloculuii si l as inchiria strict unor firme pe post de birouri!

| Adib123 a răspuns:

Gasesti mai multe idei pe http://3afaceri.blogspot.com/. Succes!

| Vladone80 a răspuns:

Salut, iti recomand sa studiezi blogul meu despre idei de afaceri: http://enciclopedia-afacerilor.com. Daca ai nevoie de ajutor, scrie-mi!

| emi81 a răspuns:

Eu m-as axa pe pe ceva in agricultura. De exemplu, cultivarea ciupercilor Champignon sau Pleurotus. Din punct de vedere al complexitatii tehnologice si a necesarului de dotari, cultura ciupercilor poate fi realizata in doua variante:
- sistem gospodaresc (in functie de posibilitatile de incalzire, se pot realiza 2-3 cicluri de cultura pe an, fara costuri deosebite);
- sistem intensiv (permite realizarea 6 si chiar 8 cicluri de cultura pe an, asigurandu-se un randament de 120-200 kg de ciuperci pe m.p de suprafata utila. http://www.adevarul.ro/......44726.html
Sau cresterea caprelor. Pe piata romaneasca, laptele de capra se gaseste rar, de asemenea si branzeturile care se vand la preturi cuprinse intre 20 si 30 lei/ kilogram. Capra produce de 10-20 de ori mai mult lapte decat greutatea ei. Investitia nu este mare, puteti incepe chiar cu cateva capete si, avand in vedere prolificitatea acestora, in doi ani veti avea o mica ferma.
Plus ca in agricultura poti accesa si fonduri neramburabile. Uite cateva avantaje, http://www.doctorfinance.ro/alte-servicii/fonduri-europene-87.

| anonim_4396 a răspuns (pentru emi81):

Ciupercariile nu mai functioneaza, sunt multi care vand serele sau le desfinteaza. Au aparut ca "ciupercile dupa ploaie", anul trecut la sfarsit am cumparat ciuperci cu 2 lei / kg...