anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Banda de alergat este eficienta in pierderea kilogramelor?

Cam cat ati slabit cu ea?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Da, normal ca este, intra la categoria cardio. Depinde cat si cat de repede alergi. Oricum, combinat cu o alimentatie potrivita vei slabi cu siguranta.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din pacate pentru tine,eu nu mai beau alcool(am avut o oarecare problema de acest gen in trecut,insa nici pe departe nu m-as masura cu betivanii care stau pe langa cancelarie impreuna cu directorul scolii si care apoi, vin la tine la ora sa-ti predea.Desigur pe aia nu-i vezi sau poate nici nu esti elev ci vreo gaita de pe net care n-are ce face sambata decat sa-si jigneasca pe ascuns colegii.Mai mergi la o bere cu directorul scolii ca si asa e rosu la fata pe la scoala de multe ori iar in sala unde iti tii tu sedintele de catedra, miroase a ceva foarte tare de multe ori de-mi vine rau cand intru acolo.Mai cerceteaza ce se intampla in scoala dumitale, doamna profesoara Iosub Maricica! La inspectie pareai cam zapacita de cap sau mi s-a parut mie?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vad ca ti-ai facut profil special pentru mine.Cam mare obsesia ta pentru persoana mea.

| HardCore7750 a răspuns:

E o simulare a alergatului exterior nimic mai mult tot atat slabesti ca alergi afara ca pe banda

| anonim_4396 explică (pentru HardCore7750):

As prefera cu siguranta sa alerg undeva pe afara gratuit dar in orasul meu nu prea am unde sa ma duc.Parcul e plin maidanezi sau de alte personaje dubioase.Cand e prea multa lume, nu prea ai unde sa te desfasori.Pe vremuri aveam si noi un stadion mare si frumos.Acum e napadit de buruieni si toate sunt daramate, e in paragina.Seamana cu ruinele romane.

| kiri11 a răspuns:

Nu am folosit banda, dar din alergat am slabit. Am avut si mese fixe si m-am folosit si de suplimentul green coffee. In total am slabit aproximativ 16 kg in 3 luni si cv. happy

| DianaMaria17 a răspuns:

Orice miscare este de ajutor in lupta cu kilogramele, insa trebuie sa fii atenta mai ales in bucatarie.
Poti sa stai toata ziua pe banda, daca mananci chipsuri, paine, grasimi, daca bei sucuri cu continut mare de zahar... degeaba.
Asta ca sa nu fii dezamagita. Sa iti dau un exemplu:
Eu am 1.67 si 58 kg. O tableta de ciocolata normala (100 grame) are in jur de 500 kcal. Ca sa ard atatea calorii trebuie sa alerg cam o ora.