| ionutz598 a întrebat:

As dori sa stiu si eu daca sa ma apuc de sala sau nuthinking pentru a ma mai dezvolta un pichee hee, ce ziceti e mai bine sa fac fara proteine sau orice fel de suplimente nutritive?

Precizez ca am 1.81 cm, 78 de kg si 16 ani jumate

7 răspunsuri:
| AlexanderM a răspuns:

Cu proteine sau alte rahaturi de genul o sa ai rezultate vizibile foarte repede.dar daca tragi "curat" o sa te dezvolti mai bine si sanatos,nu risti imbolnavirea ficatului, rinichilor, etc.Vitaminele sunt bune dar recomandate de un specialist. Asa ca trage tare si o sa fie ok pe termen lung.

| ionutz598 explică (pentru AlexanderM):

Atunci asa o sa fac cum ai zis tu, o sa am grija sa respect eventual mesele principale ale zilei si programu de somn 8 ore pe noapte:d, si o sa trag tare la sala fara nimic suplimente sau te miri ce:d, si aproximativ in 3-4 luni va fi vizibil ceva? sau numai se intaresc muschii?

| AlexanderM a răspuns (pentru ionutz598):

Sigur ca va fi vizibil.dar trebuie sa ai un program pe care sa'l respecti cu strictete, eventual sa faci si o vizita la un nutritionist si sa te sfatuiesti cu antrenorul tau de la sala in ceea ce priveste programul tau ca sa ti dezvolti corect toate grupele musculare.

| colomeetion a răspuns:

Poti sa faci putin spor sa slabestis hi apoi sa pleci la sala sa te antrenezi~~ Niste muschi sa aai sa se uite fetele la tine mai bine

| colomeetion a răspuns:

Ia mai bine si fa acasa flotari presa si nu da bani aiurea

| Tihanov_Vladimir_1987 a răspuns:

Vârsta de 15, 16 ani e perfecta pentru a începe antrenamentele cu greutati, proteinele țin locul unei mese rapide sunt soluții mult mai ieftine tinand cont si prețul lor e in raport cu calitatea. Pentru suplimente si restul daca ai bani si vrei sa ii cheltui pentru efecte un pic mai rapide e decizia ta. Un complex de vitamine si minerale e recomandabil mai ales ca nu multa lume are o dieta foarte diversificata

| xonnect a răspuns:

Documenteazate ce sunt alea proteine si nu intreba prostii. Sa fi fost sa zis ca doresti un curs cu steroizi, hormonul cresterii, etc. se mai putea de zis pro sau contra.