Au profesori voie sa puna note(3) pe teme nefacute? Daca nu va rog cu lega gen 666/1969
O aplicatie sa imi arate cum se fac unele probleme / exercitii ma matematica 5-8? Pentru Android.
Bună, mi-am facut in urmă cu 2 luni trei găuri în ureche, în total am 6, dar una din ele din cartilaj are puroi, ce pot să fac înafară de a îmi scoate cercelul?
Cat vine 6.915 lei? 6 milioane sau 69 de milioane in ziua de azi ma refer?
Sunt clasa a 7- a si fac fotbal. Sunt la printre cele mai apropriate cluburi de unde locuiesc. Anul trecut am luat premiul 2 cu media 9, 80. Acum am programul mult mai incarcat, si mi- e ...? (mai mult)
Deci la benzina schimb la 3000- 3500 de ture? Ma dispera, am masina de o saptamana, eu avand diesel pana acum, si acolo era altfel stiam cum sa schimb dar aici nu. Vreau sa merg la economie...? (mai mult)
Ce inseamna funda? Sunt nou
Multe fete imi spun ca am ochi frumosi pentru ca sunt albastri, dar n-am avut nicio relatie pana acum. Cred ca ochii sunt singurul lucru frumos pe care il am :(((
Pe la ce varste poate incepe pubertatea la baieti? Ce semne iti arata ca ai intrat in pubertate?
Am si eu o intrebare! Deci 6.915 lei vine 69 de milioane? Nu inteleg! Adica 6.015 vine in ziua de azi 6 miliane si ceva? Ma contrazic cu cineva!
De ce nu imi ouo o pereche de porumbei, ii am de aproape 2 ani (Stiu sigur ca este mascul si femele)
Care sunt cele 3 licee militare din Romania?
Se merita sa te muți in Dubai/ Caraibe/ Hawaii/etc. cu serviciul? Se castiga bine acolo ca medic? O sa ma pot distra macar săptămânal acolo?
Salut, vreau sa va intreb daca ati patit vreodata sa va cumparati haine si sa nu le purtati doar pentru ca nu stiti ce va zice lumea despre ele, chiar daca in opinia voastra par faine? Stiti cum se ...? (mai mult)
Daca zic:Eu n am fost in Anglia, de ce nu merg in prezent?
Am si eu o intrebare! Deci 6.915 lei vine 69 de milioane? Nu inteleg! Ma contrazic cu cineva!
Sunt clasa a 9-a si multi vorbec despre "botez" ce inseamna asta?
am 16 ani și vr să bag la pariuri sportive.Vr să bag prin paysafe dar pot pati ceva că nu am 18 ani?
Salut.Totii sunt prietenii cu mine cand le iau, cand platesc in oras eu etc...Ei cand platesc ceva si pe urma cand nu am eu banii sa platesc imi reproseaza ca ei o platit o facut cinste etc..Mereu intalnesc...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. De ce iti e mai usor sa ridici o femeie de 55 kg decat sa ridici o butelie de 14 kg in brate?
Este adevărat ca cine fumeaza este un om simplu?
Buna, am nevoie de ajutorul vostru am 17 ani și sunt in prima luna de sarcina ce ziceți sa fac?!
am acnee si am inteles ca si de la alimentatie. imi puteti spune in mare ce e bun si ce nu e bun pentru mine. va multumesc!
cum ii pot da de înțeles unui coleg de școala ca îmi place de el? Cred ca si el ma place doar ca acum ceva timp l- am "respins " ca sa zic așa și de atunci nu mai vorbim. Cum as putea sa începem...? (mai mult)
Stiti cineva un avatar bun pentru ca sa am pentru un chat, forum etc.(ceva mai intunecat si sa fie dintr-un anime)? !
Buna TPU de o săptămână is obsedat cu gandul ca poate is gay, de cand ma stiu Am fost atras de fete, prima mea "iubire" a fost in clasa a 3 a, mi- a placut de o colega si i- am scris si bilețel...? (mai mult)
De ce se folosește mereu cuvântul "crush"? Nu se poate zice persoana pe care o iubesc\o plac?
Cum pot învata o poezie întreaga repede?
Intrebarea mea este cine joaca SAMP as vrea sa am pe cineva cu care sa jocce ziceti cine vrea sunt nou in SAMP si as avea nevoie de un prieten cu care sa ma joc adresa mea de Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100011307183602...? (mai mult)
Cum ma pot impreteni mai usor cu o tipa pe care o plac? Ea este timida, mai rusionasa un pic. I- am spus ca o plac desi nu stiu sigur daca ma place desi banuiesc ca da(nu imi place sa mint la chestii ...? (mai mult)
Am în clasa vreo 3 colegi care se leagă de mine și fac mișto M- am bătut cu unul dintre ei și i- am luxat glezna când l- am dărâmat (e mult mai înalt) Si ma simt vinovat, cum ...? (mai mult)
Saluuut! Pai am o problema cu profesoara de matematica. Proaspat trecut in clasa a 10- a. Astazi m- a scos profa de mate la tabla pentru a rezolva un exercitiu, ea a spus ca o daoare gatul si la pus...? (mai mult)
Vreau niste replici dureroase...pentru persoane false...cat mai multe rapunsuri va rog.
Buna, sper sa mă puteți ajuta... culoare naturala a parului meu este un castaniu mai deschis, acum câțiva ani m- am vopsit roșcată și după un timp m- am făcut bruneta, i- ar acum as vrea din...? (mai mult)
Hei...as vrea să ştiu dacă atunci când eşti la mestruatie, poţi mânca orice că nu o să te ingrasi? aşa am auzit şi eu?
Hey, cred ca multi avem dusmani, ce ne vor raul, fie ne invidiaza sau chiar ne urasc din prima. Stiti voi antipatie. Iar aici e lipsa de comunicare. Ei la un moment dat incep sa se descarce, si arunca...? (mai mult)
Stiti ca in iubire, baietii sunt mai jucausi ca fetele. Mie imi place sa iubesc sincer, fara sa ma joc prea mult cu sentimentle. Daca ati fi baiat cum ati proceda cu o fata draguta si buna la suflet?...? (mai mult)
Am 16 ani inca nu am terminat a 8- a abia la anul ma duc iar si la 18 ani o sa fiu la liceu in a 9- a daca totu mere bine daaaar, taicamiu vrea sa ma dee afara din casa la 18 sau chiar mai rapid? Ce ma...? (mai mult)
Salut Cine ma Poate ajuta sa fac o felicitare pentru prietena mea de Ziua ei
Salut.Vreau sa incep cu 4 colegi in total 5 colegi vrem sa deschidem un canal de ytb. Dati-mi idei de nume.
Care sunt cele mai importante materii de la economie si afaceri internationale, pe care trebuie sa le cumpăr neapărat?
Salut.Ce sporturi imi recomandați pentru creștere?(Am 1.86 si 15 ani).Eu am un coleg care face ciclism si are 1.92 dar și unii care fac volei și baschet și ei la rândul lor au 1.90.Eu ma plimb zilnic...? (mai mult)
.. Am o problema și vreau sa știu ce e cu mine... Sunt băiat, cunosc o fata de vreo câțiva ani și o plac...la un moment dat i- am zis asta și știu ca si ea se uita la mine la fel... ...? (mai mult)
Urmeaza balul bobocilor si am nevoie de o prezentare usor comica care sa ii dea pe spate pe jurati. eu voi defila in timp ce imi va fi citita prezentarea. Dau funda :*
Cum pot sa ami las like la poze
Salut, cum se numeste melodia aia cu versuri rap in engleza si refrenu cantat in alta limba(araba, turca, indiana)? Am auzit- o recent si mi-a ramas in cap.
Tovarasii mei,cum era?: mg,cg,dg,g,dag sau cum? Puteti sa-mi faceti sirul complet? Stiu ca e tarziu, dar m-ar ajuta foarte mult. Ofer fundicioaica.
Are careva cartea "De vorbă cu Ema" în format PDF? Merci
Cum te numeste un anime
Sunt in clasa a 8- a si incerc sa ma decid in privinta alegerii liceului. M- ar interesa Liceul de arte plastice Tonitza, insa nu imi este clar ceva. Daca din clasa a 11- a nu se mai face chimia,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
LisaJulie întreabă:
1onurReal1 întreabă:
farcry444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!