Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 29 Octombrie 2025 sunt:
Buna TPU.Am sa apelez la voi in caz ca ma puteti ajuta cu ceva.Ieri Matusa cu care stau mi- a lasat o suma de bani anume 135lei sa imi iau rechizite. Intre timp ma suna "Cea mai buna prietena a mea" sa...? (mai mult)
La mine orele incep la 11 si ies la 5, trec in a saptea...am sa am o tona de teme...la romana sunt praf cu analizele, daca imi dai un cuvant nu stiu nici macar i ce caz e sau functia sintactica Cum ...? (mai mult)
Cum pot sa fac bratarile prieteniei cu pinguini....am incercat peste tot dar nu am gasit in romana nimik....va rog ajutati-ma!:((
Cine are ochelari wayfarer? si de unde ia-ti cumpatat vreau si eu sa imi cumpar online de unde pot? funda
Salutari nu pun intrebi de fraieri sau noob pur si simplu va intreb de ce toti baietii se imbraca gen gay se comporta ca atare de ce nu mai exista baieti de treaba adevarati prieteni care nu te tradeaza...? (mai mult)
Ce smartphone detineti >:D
Sunt student, anul intai! Urmeaza sa inreu la facultate si vreau sa stiu daca imi pot folosi ghiozdanul de la scoala. Stiti voi de care, tip sport (lotto mai exact). Sau oare am nevoie de o mapa ori ...? (mai mult)
Cred ca ar trebui sa zic Buna seara! Povestea mea este : Imi place un baiat nu pot sa zic ca il iubesc si nici comportamnetul lui foarte frumos pot zice ca lasa de dorit dar ma atrage aspectul...? (mai mult)
Salut lume! nu stiu cu sa va spun ca sa nu sune nebuneste...am facut si eu un ritual cu nu stiu ce bludy mery ziceau niste prieteni de- ai mei si la ei nu a mers ritualul da la mine o inceput sa se petreaca...? (mai mult)
Vreau niste melodii mai triste, dar nu dinalea de dragoste Celine Dion sau mai stiu eu cine... ceva gen: wake me up when september ends si niste wallpapere cu toamna/ploaie/singuratate/lumini...stiu ca...? (mai mult)
Unde pot face volei in Galati?
am si eu un stick de la Orange si de aproximativ o ora numai imi merge sa intru pe mess, de ce oare? am downloadat messu si tot aceeasi problema....internet am sa intru pe google, merge cam...? (mai mult)
De ce numai cativa ajung acolo unde ai vrea sa fii si tu?
Hey! Trec la subiect. Pai sunt indragostita foarte tare de un baiat care imi e prieten apropiat intr- un fel, adica ies foarte des cu el, nu eu singura ci grupul nostru ne unim mai multi printre care...? (mai mult)
DAU FUNDA CINE IMI DA CEL MAI BUN RASPUNS! sunt baiat vreau sa- mi fac si eu freza ca neymar dar in spate am parul f mic si sus e perfect deoarece imi faceam creasta doar sus! ce imi recomandati pentru...? (mai mult)
De ce toti zic ca in perioada liceului sunt cei mai frumosi ani? mie nu mi s- a parut deloc asa:| profesori naspa colegi la fel de naspa mai puneau sa ma tund.:| si culmea ca am intrat la un liceu calumea...? (mai mult)
ma numesc alexandra si un baiat imi zambeste se joaca cu mine mi- a zis sa il incalzesc si tot se uita la mine si cand ma uit eu la el se intoarce in alta parte ne jucam radem si asta seara neam...? (mai mult)
Salut as vrea si eu idei de id-uri baieti cu nume : Ionut, ReaperTM. iTune etc. DAU FUNDA. MULTUMESC
Voua nu va e dor de colegi?
Cum as putea sa imi imdeplinesc visu
Deci...prietenele mele cred ca imi place de un baiat, dar mie nu imi place, si nu stiu cum sa le demonstrez... Cand un baiat din gasca a zis ca hai recunoaste ca iti place de el si chestii din ...? (mai mult)
Hey! As vrea sa stiu cum este in liceul Sf Pantelimon!? Adica, sunt prosti si fitosi si ciori analfabete? Am picat acolo si vreau sa stiu, ca de nu ma transfer:| FUNDA!:*
Ce carti pentru adolescenti imi puteti recomanda?
Daca ar fi sa alegeti intre fata draguta dar foarte proasta si o fata hidoasa si scarboasa dar desteapta, ce ati alege?
As vrea sa imi dati niste sfaturi...imi place foarte mult de un baiat, el are 18 si eu 13. dar pana la urma nu prea conteaza..Il cunosc de mult timp, si de cand eram mica mi- a placut de el..fiind...? (mai mult)
Ce credeti ca ve ti face special in prima zi de scoala?
Am vazut un vidoe pe youtube cu dansul Dnb imi place mi se pare interesant as vr sa intat daca ma puteti ajuta cu mai multe informatii despre el va rog.(site- uri unde pot gasi orice)Multumesc....? (mai mult)
Cand primim cartile, in prima sau a doua zi de scoala? am si uitat
Buna TPU. :]. Am si eu o intrebare pentru cei care iubesc animalele. Ce rasa este aceasta? http://weheartit.com/entry/37284141/via/Sara12281569 Imi plac foarte mult cainii astia :x. cam cat ar costa...? (mai mult)
Puteti sa imi dati exemple de site-uri unde pot sa gasesc converse albi scurti marimea 38? sau pagini pe facebook de unde pot comanda:O3. funda
Se intampla ceva daca te spovedesti si nu te cumineci? Dau funda :*
Cine are Bmx de aici si este profesionist sau se descuraca destul de bine cu Bike-ul? Vreau sa-mi iau un Bmx si as avea mai multe intrebari. Dati-mi add la skatedavid01
Cine imi da si mie un cont fain de imvu fata sa fie frumos plz dau funda mare
Ce recomandati sa fac cand ma intalnesc cu noua iubita. Ne cunoastem de 4 ani dar intro seara I- am trimis un SMS daca ar vrea sa fim impreuna. Ea a raspuns da, si a ramas sa ne intalnim maine. Fara raspunsuri...? (mai mult)
As vrea daca exista un link dupa care pot downloada refrenul melodiei taxi-esti iubibila. funda+vot.:*
Buna TPU vreau si eu niste mesaje de ramas bun gen: de ce iti bati joc de mine, m- am atasat foarte mult de tine, nu pot sa te mai uit te iubesc dar daca vrei uitam unu de altu Va rog mult ajutati- ...? (mai mult)
Va merge youtube? in momentul acesta? rapid
Hei TPU, mi-am pus la statusul de pe messenger o inimioara ( ♥ ) si eu vad un patrat. De ce oare?
PARIURI : E prin zona vreun parior profesionist care sa aiba in pc foldere cu siteuri de predictii, clasamente, stiri despre fotbal tenis baseball baschet etc. Cred ca ati inteles idea.Vas fi foarte ...? (mai mult)
am o mare denumerire merg lunar la medicul de familie si cand ma cantaresc am o greutate de 60 de kg! si doctorul sa mirat deoarece nu arate de mai mult de 45- 47 de kg. zice ca este posibil ...? (mai mult)
spuneti- mi si mie cum sa imi schimb security code la un Nokia 6230i sau macar cum sa il aflu pe cel actual.imeiul meu este urmatorul:359740009889153... daca ati mai incercat si stiti cum spuneti-...? (mai mult)
Deci, cineva m- a tag'uit intr- o poză, poza fiind oribila eu nu știu pe ce am apăsat și acum nu o mai văd deloc, dar ea mă vede pe mine, comentariile mele, și în poze înca mă are tag'uita... ...? (mai mult)
Cat costa intrarea la Terra Park? Funda :D
Cand apare red dead redemption pentru pc?
Am si eu o problema cu iubita mea suntem de 1 an si jumatate impreuna si nu pot sa o conving sa faca sex cu mine. avem am2 peste 18 ani! Ea insa este pudica si se rusineaza foarte repede.am incercat...? (mai mult)
A-ti mancat vrodata mult? si daca da ce a-ti mancat cel mai mult? eu 3 pizza mari si m-a durut burta rau :))
As vrea si eu statusuri despre prietenie pentru fete... Funda
Cand *** incepem scoala? Luni sau sambata?
Va rog sa ma ajutati'imi place de o fata, i-am propus o intilnire dar m-a refuzat cu toate ca ma stie dimult,
Salut.TPU. am si eu o intrebare..Am 13 ani, sunt baiat, si au inceput deja de la 12 ani jumate sa'mi iasa "bilutele" alea la "tate" si azi am vorbit cu un prieten(15 ani), si el a zis ca lui cand i-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Anonim493748 întreabă:
alesia234cazacu4 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!