Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 10 Septembrie 2025 sunt:
Unde gasesc lucruri foarte explozive ca am chef sa sar in aer
Ce să fac când sunt singur acasă? Am 12 ani :).
Buna! Am mai pus intrebarea asta de nu mai stiu nici eu de cate ori. dar o mai pun cu speranta ca imi va raspunde cineva. Mie nu imi mai merge bara aceea albastra de la facebook(unde scrie facebook, ...? (mai mult)
Buna la toti, am si eu o pana de idei in privinta aniversarii mele, vreau sa dau o petrecere acasa cu citeva prietene, cam ce activitati am putea face pentru a avea o sarbatoare interesanta, si fara pauze...? (mai mult)
Am consumat un drog usor( nu shop ci natural). peste 2 zile trebuie sa fac analize la sange si la urina. A fost prima oara in ultimele 4 luni in care am consumat si au fost doar 3- 4 fumuri. Sunt...? (mai mult)
Va rog foarte mult, ajuta- i- ma! Avem urmatoarea fabula: Sacul doldora de grau, Traversand în car un râu, A zarit în apa mare, Peticul de pe spinare. Si îi spuse suparat: - ...? (mai mult)
Phothoscape poti face cu programul asta o pagina identica de facebook cu comentarii de la utilizatori sa arata exact ca cea de pe facebook? Sunt acuzata de un prieten ca eu am facut asa ceva cuiva...adica...? (mai mult)
Fetelor ce parere aveti despre baietii cu parul lung? vii se par feminini? si eu am parul lung
Este buna placa asta video http://www.cel.ro/placi- video/placa- video- sparkle- geforce- 210- 1gb- ddr2- 64bit- pcie- l/ am 4gb ram 2 procesoare 2. 40ghz Intel celeron va rog spuneti- mi vreau sa...? (mai mult)
Am 13 ani, acusi in februarie fac 14 si de ceva timp, gasesc pe chiloti ceva alb dar nu stiu ce este aia! Imi puteti spune ce este si de ce as avea nevoie ca sa nu mai fie? Sau este din cauza ...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti si mie dc facebookul meu nu merge si imi apare scrisul check6only.facebook.comajax/v6.php?v=check6only&pingonly=false asta:((funda
Ba ce nume ar merge sa-mi pun sa vedem sunt nebun imi place sa fac lucruri extreme sa fac lucruri noi sa sar de pe blocuri sa sa ma tai o:
Cos sub piele, ce pot face ca sa-l fac sa dispara? :-s
Este cineva la facultatea de limbi si literaturi straine la UB? Ce parere aveti despre facultate? cum sunt materiile, profii? Multumesc frumos! :* dau funda!
Maine este ziua mea de nastere. Am o gaura in masea si ma doare foarte tare.Maine este duminica si este inchis la dentrist. Am incercat tot felul de pastile, dar nici una nu functioneaza. Ma ...? (mai mult)
Imi puteti da si mie un link de unde pot descarca " One Direction- Moments" si sa mearga?
Vreau sa va intreb daca sunt prea inalta pentru varsta mea. Am 1.71-1.72 si am 12 ani (: Fac baschet cam de 5 ani apropo :D
Imi spune si mie cum se numeste o melodie in care apare versul" mono mono mono... etc." Am auzit ca este din anii 80. Va rog mult help!
Care este differenta intre hip hop & rap si tektonik & electro? Dau funda multumesc.
Salut, am si eu problema, m- i sau sters toate id- urile din messeger, am intrat pe mail am dat import contacts dar acum nu merge sa le dau add. aveti idee de ce? imi da eroare in care- mi zice sa incerc...? (mai mult)
Sunt Aleexa. Vreau sa imi fac un piercing in limba ..Nu am mai facut asta niciodata. Cine are, este dureros? Vreau cat mai multe informatii... eu m- am informat dar nu cred ca este destul. ...? (mai mult)
Ma ajutati cu niste intrebari inteligente plz ce pot face sa nu mai vorbesc mult
Era o faza cu balonul....il umfli, nu stiu ce faci si ti se face vocea pitigaiata.....Imi puteti explica si mie cum se face?
va rog frumos cine poate sa- mi traduca si mie melodia In Italia sei nato e morto qua sei nato e morto qua nato qua e morto qua dove fuggi? in Italia la pistola in macchina è in Italia machiaveli...? (mai mult)
Buna TPU. am nevoie de o sceneta. ceva amuzant. lasati-mi niste site-uri sau de pe youtube ..plzz am cautat dar nu am gasit o sceneta amuzanta cu "Multe Personaje" va rog.Pwp
Imi puteti spune cum era exact mesajul " cand ea nu te va mai sunat nu te va mai intreba unde esti nu inseamna ca s-a facut inger inseamna ca ai pierdut-o"...Dau funda:X
Imi puteti da un Site Online cu " Sosete Lungi pana la Genunghi" Va rog..caut de mult si nu gasesc :( Plzz Help Me. dar va rog sa fie si preturile pe site! Ms Pwp.
Bună ziua / seara. Care ştiţi o frizerie / salon bun, pentru baieţii cu păr mare în Bucureşti? Eu am păru puţin creţ, şi aş vrea să- l îndrept ( permanent ), dar nu ştiu nici un salon...? (mai mult)
Buuuna TPU... vreau si eu niste replici pentru poze ca aceasta http://www.facebook.com/photo.php?fbid=268962463222060&set=a.263746017077038.62907.100003249241093&type=3&theater Multumesc, fundita ...? (mai mult)
Hei there, am o intrebare: Daca am Iphone la abonament si imi descarc un post de radio, ma taxeaza in timp ce ascult? Sau daca imi descarc un joc, si ma joc ma taxeaza din Internet? Multumesc...? (mai mult)
Ma numesc Andreea si as vrea, daca se poate, sa imi explice cineva cum este cu ciclul. Am 12 ani si 11 luni si sunt foarte nelinistita... am par pubian de 2 ani, insa sanii mei sunt foarte...? (mai mult)
ma puteti ajuta si pe mine, am 14 ani si vreau un tatuaj unde pot in Craiova sau Timisoara sa mi-l fac cu acordul parintilor?
As vreaa sa ii trimit unei profesoare un mesaj cu La multi Anii de Sf Ana. Ma puteti ajuta cu un mesaj frumos care sa fiee special pentru o profesoara? Dau funda. mai repedee va rog:o3 :*
vreau sa imi iau si eu un laptoc bun pentru gaming, ati putea sa imi ziceti daca aceste resurse sunt bune pentru jocuri 2011/12 SONY VAIO VGN- FZ21E. Display: 15, 4 Full HD Placa video...? (mai mult)
Cum va intelegeti cu colegii de clasa? Cu majoritatea nu vorbesc adica nu am ce, am doar 2, 3 colegi cu care vorbesc tot timpul ne intelegem bine, Fetele de la mine din clasa sunt cam date la viata...? (mai mult)
Salut, TPU acum ca incepe scoala vreau sa ma tund dar nu stiu cum am vazut ca se poarta aceea freza scurt pe parti si mare sus cum ii zic sa ma tunda? P.S : Sunt baiat. Astept poze etc Cel ...? (mai mult)
Sallut TPU am si eu o problema era un film gen adolescenti in care era un baiat care nu era asa popular in liceu si peste ceva timp afla ca pariniti lui au murit sau ceve de genu si ii se lasa o avere ...? (mai mult)
Cine are postere cu The Vampires Diaries sau cu personajele din serial si doreste sa le vanda sa imi lase un mesaj as dori cateva!
Salutare TPU Ajutati- ma! La mine in localitate e o fata de care mi place mult o cunosc din copilarie si nusiu ce sa fac ca sa o cuceresc sa fie prietena mea, pe moment spune ca are un iubit, si am ...? (mai mult)
Cum se cheama serialul ala fain de comedie cu un actor putin cam gras si muzica aia amuzanta,este putin cam vechi serialul, cum se cheama? funda!
Daca un baiat te place pe la spate si nu vrea sa recunoasca ce trebiue sa faci ca sa-l faci sa recunoasca ca ii place de tine de fata cu prietenii?
Am ascultat acuma 2-3 saptamani o melodie la radio... "Got me hypnotized by your love by your eyes". Stiti cum se numeste melodia? Dau FUNDA si VOT!
cand ai consum mai mare cand circuli cu viteza mare sau cat mergi pana in 70?
Salut tupeistilor :)) daca sunt bagat la ignor pe mess, si o adaug inca o data ei ii apare? chiar daca sunt igg?
Help! Am cam o mare problema in legatura cu pc- ul meu, am vrut sa fac o mica curatenie in unitate aspirand prin el cu aspiratorul, dupa ce- am terminat treaba, l- am prins, s- a aprins si nu imi ...? (mai mult)
Salut, card la ing visa electron de la ce varsta iti poti face? ce acte sunt necesare, dar, sa spunem ca trebuie sa ai 18 ani, pot merge eu singur, si sa fac card pe numele tatalui meu daca am actele...? (mai mult)
Este vorba de o fata... Deci incepe asa, eu m- am apropiat din ce in ce mai mult de o fata sh ea de mine sh am inceput sa tinem unul la altul' iar cand sa vina momentul sa ii cer prietenia sa fim impreuna,...? (mai mult)
Heii:* cine ma ajuta pls; x vreaqu un program de modificat videoclip. ex sa pun alt fundal sau sa pot pune pe parti ..adica anumite secvente doar. pls:x
Hei TPU:*. Vreau sa imi schimb tunsoarea, dar as vrea cateva pareri.Am parul lung(pana la fund) si blond, tuns in scari si as vrea sa ma tund drept si la lungime sa imi ajunga cam cu 5 cm dupa umeri.Precizez...? (mai mult)
La cati ani ati avut primul sarut? :D Intreb din curiozitate, eu inca nu l-am avut pe al meu :3
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
FatimaS întreabă:
SoareLorena întreabă:
giuliaaaV întreabă:
Solane întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?