buna TPU, va rog ajutati- ma, ce trebuie sa fac ca sa castig cat mai multe puncte pentru artistul meu la MTV EMA? Chiar vreau sa castige artistul meu dar pe primul loc e Justin Bieber si pe 2 One Direction,...? (mai mult)
Olla amigos! de la ce varsta ma pot "angaja " sa bag reclame in cutia postala? multumesc anticipat!' PUP! pa pa!
Ce haine se poarta toamna asta? Va rog dati-mi niste modele.Dau fundy!
Exista poze nud cu Debby Ryan
In cat timp ajunge acasa ing home bank, daca fac cerere online?! sau in cat timp pot s ail ridic de la ing? fuuunda:x
Buna TPU. Am nevoie de ajutorul vostru, caci sunt putin confuza.M- am impacat cu prietenul meu(am fost despartiti ceva timp) si vreau sa ne vedem mai mult, dar parintii ma intreaba mereu cu cine ma duc,...? (mai mult)
Dati-mi niste melodii cu mesaj pentru tarfe!
Imi puteti spune un site pe care pot sa scriu cuvinte si propozitii pe poze?
am o mare problema! o fata mi-a furat pagina de facebook si acum este manager! cum as putea sa-mi recuperez pagina? Ajutati-ma funda!
am si eu o intrebare. unde gasesc sa cumpar un dictionar francez-roman de verbe(verbele sa fie conjugate la toate modurile) pe net? plss dau funda, la librarii nu am gasit
TPU ajutor " clar " si "dulce" sunt adjective am nevoie doua enunturi tot cu clar si dulce dar sa aiba alta valoare morfologica, Funda
Buna Tpu.Intrebare adresata baietilor, dar pot sa raspunda si fetele:D.Ce culoare de par ar trebui sa aiba fata ideala? Dar ce lungime? Preferati parul lung sau scurt? Cat mai mullte raspunsuri:)
Hi TPU! Vreau si eu niste site-uri cu programe sau programe cu care sa pot face poze de profil si coperta pentru facebook plz cat mai repede FUNDITA!:o3
.Cine stie daca dai de permis la 18 ani, e necesar sa stii sa conduci sau te invata acolo? funda":**
Te machiezi zilnic? Cu ce? De ce?
SOS! SOS! SOS! sunt disperata! ajutor! va implor am o problema iarasi. mi- a venit factura la telefon 210 de lei. am trimis sms la taraf tv. dar nu vreau ca mama mea sa descopere. poate ea face ceva sa...? (mai mult)
Buna TPU am si eu o intrebare cu poti pubilica o carte? Dau funda.
stie cineva cate locuri pentru caminele din Grozavesti revin facultatii de istorie? din cadrul Universitatii din Bucuresti? Am intrat a 33-a din 120. Am sanse la camin in Grozavesti?
Ba cine are sami inprumute nuste diluant ca eu l-am terminat si nu mai pot sa-mi dau foc 8-(
Imi puteti enumera si mie cateva site-uri cu programe de editat poze?
Cine ma ajuta cu un site cu modele de tunsori - baieti? Multumesc!
Ce link`uri cu poze amuzante stiti? Funda:*
Sunt o fata de 12 ani si vreau sa-mi fac unghii false, parintii imi spun ca pe la vreo 13 14 ani voi cemi spuneti
Hey all! :) Care ma poate ajuta si pe mine? As vrea sa fac rost de remixul piesei Mysterious Girl - Sunrise Inc, cel care s- a dat de cateva ori pe ProFm. Asa ca as vrea sa imi dati un link de unde...? (mai mult)
Stiti un site pe care pot vedea cat timp fac cu avionul pana in orasele unor tari? FUNDA ( scuze categoria )
daca te duci la un Orange poti afla ce mesaje s- au trimis de pe telefonul tau? adica pot sa afle continutul mesajului? pot sa afle ce am scris? ce poze am trimis? va rog ajutati- ma! sunt in...? (mai mult)
Ma lamuriti si pe mine un pic cu contul pe Skype ca vreau sa- mi fac si eu :- ?. Exista posibiliatatea sa se vada ce prieteni am pe acest cont? Si cum mai iti poti face prieteni noi aici? ...? (mai mult)
Pe cat incepe scoala? Pe 17 sau pe 14?
TPU. cum sunt un utilizator experimentat am vazut o gremada de intrebari si raspunsuri uimitoare din toate punctele de vedere dar tot am o nelamurire care sper sa ne faca pe toti sa intelegem viata mai...? (mai mult)
Întrebare pentru băieţi. Dacă ar fi o fată pe care aţi iubi-o PUŢIN. Şi o fată pe care aţi place-o dar nu aţi şti nimic despre ea, pe care aţi alege-o?
Imi putesti da va rog un vot la acest link http://concurs.ws/concurent-Rossy.html? Primul care da vot primeste fundita iar restul vot :)
Funda garantat! MULTUMESC anticipat! Într- o gradinita/scoala doresc să organizez un eveniment care promovează elevii cu rezultatele bune. Care sunt tehnicile si instrumentele pe care as putea sa le...? (mai mult)
Corect e "poet" sau "poiet"?! Si care e regula de scriere?
Nu stiu ce freza sa-mi fac, as vrea ceva propuneri va rog.Parul e mediu
Cum va imbracati in prima zi de scoala?:>
Unde pot edita un filmulet? Vreau sa-l pun pe slow motion :). Fundaa garantat.
ma numesc alex si as vrea sa imi fac cont pe file+ list insa am nevoie de o invitatie... daca vreti sa imi trimiteti si mie o invitatie trimitetimio pe adresa de mail gabry_alexandru@yahoo.com...dau...? (mai mult)
Cine a intrat anul acesta in clasa a 9-F la Liceul economic"Virgil Madgearu" IASI?///
Buna TPU. Am si eu o intrebare legata de samponul anticadere de la gerovital. Atunci cand il folosesc mai este nevoie sa ma spal inainte si cu samponul pe care il folosesc eu de obicei? funda ^^
Am facut sex protejat dar la un moment dat prezervativul s`a rulat la loc. Atunci l`am intins inapoi si am continuat. Vreau sa stiu daca este posibl ca lichidul preejeculator sa ...? (mai mult)
Dau funditaa mare! Am auzit azi dimineata o melodie la PROFM si avea la refren tu amor canta o fata mai mult si un baiat a facut rap, dar foarte putin, versurile erau in spanila de la refren adica asa...? (mai mult)
Sall! Eu sunt foarte creativa si as vrea sa imi trimiteti siteu-ri cu educatie plastica si tehnologica! Cat mai repede ca incepe scoala. Va pup:*:*:*
Cine e din Oradea? lasa-ti id :D
Buna TPU :). Am avut de citit pe vacanta o lista de lecturi, iar printre lecturi erau si poezii. La carti, povesti etc am facut rezumat dar la poezii nu stiu daca sa fac tot rezumat sau demonstratie...? (mai mult)
puteti sa-mi faceti o lista cu melodii triste cu subiecte gen "tradare" "iubire"?
Deci acum incepe scoala si in scoala mea sunt cam multi cocalari. Intelegeti ce vreau sa spun. vreau sa invat niste tactici de bataie( nu neaparat autoaparare ) si as vrea sa stiu care e miscare...? (mai mult)
Am si eu o mica problema :D. Tata a luat un papagal si mie imi e cam frica sa pun mana pe el pentru ca imi e frica ca o sa ma ciugule. Cum sa scap de aceasta frica? Si ce jucarii sa-i iau?
Sall! Va place gimnastica aerobica?
Cum pot sa o conving pe mama sa ma lase sa citesc Pretty Little Liars. zice ca nu este pentru varsta mea(13 ani) toate colegele o citesc si eu o iubesc dar nu ma lasa. ce pot sa fac?
Hei,,vreau si eu statusuri de toate genurile in special pentru fete din alea proaste care ma enerveaza
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Johny12498 întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
Plushul întreabă:
simona1930 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!