| ankadella a întrebat:

Aceasta intrebare e ft. intima dar e urgenta! pe 28-29 mai ma duc in excursie la Felix cu scoala si prietenele mele. dar, mie trebuie sa-mi vina menstruatia pe 18[debicei nu vine fix]. incaz ca ar venii, ce as putea face ca sa pot inota? [mentionez ca menstruatia ma tine 10 zile maxim] multumesc anicipat. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| AnnaMaariia a răspuns:

In vara 2010 am fost la felix si mi-a venit menstruatia la inceput m-am stresat dar pe urma mi-a trecut si am facut linistita baie.happy. fiindca mi-am pus absorbant de zi.si nu s-a intamplat nimic.asa ca stai linistita.
PS: mie imi vine menstruatia foarte tarehappy. stai linistita.trebuie doar sa te distrezi. funda?

2 răspunsuri:
| AnnaS98 a răspuns:

Fa multe exercitii dinainte sa-ti vina. la fetele care fac sport regulat menstruatia dureaza mai putin. fa exercitii cam 15 min. pe zi.
poti sa faci si bai oricat de lungi ar fi (e un mit faptul ca n-ai voie sa stai prea mult in apa. ai grija ca apa sa nu fie foarte fierbintewinking
foloseste geluri speciale (gasesti la farmacie, supermarketuri, etc) ca sa cureti zonawinking
bafta! funda?

| ankadella explică:

Apa este destul de calda.