anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum ceva timp am avut la scoala o scurta criza de astm si toti au inceput sa rada de mine, inclusiv profesoara, care m-a trimis cateva minute afara impreuna cu o colega dupa care din clasa s-au auzit hohote. M-am simtit extrem de prost, apoi am stat cateva zile acasa si cand am revenit la scoala devenisem subiect de ras, multi ma imitau si ma imita si acum cum ma sufocam si mi-au zis ca "a fost prea tare faza, am zis ca mor", doar cativa mai apropiati ce am patit si daca sunt bine... straight face Unul chiar a spus ce s-a intamplat la aproape juma din liceu. N-am mai avut probleme de genul asa in public, dar atunci am avut o raceala si de aceea a aparut criza. Dar chiar nu inteleg ce li se pare asa amuzant prin ce trec si am trecut :/ Cum sa ii fac sa nu ma mai ironizeze atat? Sunt sigura ca daca le explic ce am nu o sa inteleaga pentru ca majoritatea sunt niste nesimtiti

5 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Spune-le parintilor despre problema ta. Cand o persoana e bolnava si eventual are nevoie de ajutor nu razi. Si ei sunt cum sunt, dar profesoara!? Vorbeste cu directorul sa ii mai invete ce sa faca in astfel de cazuri.

| SkyPilot a răspuns:

Ai dreptate, chiar sunt nesimtiti. Ignora rautatile lor, pana la urma se vor plictisi. Daca le arati ca iti pasa, mai rau vor face.

| Pinocchio a răspuns:

Daca chiar si profesoara ta a ras cand ai avut criza de astm, nu mai am cuvinte.
Unde a ajuns lumea asta?
Colegii tai poate nu si-au dat seama ca ai o problema si chiar de sanatate, dar o persoana adulta sa nu constientizeaza?
Oare daca ea ar fi avut criza si tu radeai in hohote ce ar fi zis?
Lumea e nebuna, nu le baga in seama.

| twistedfella a răspuns:

Nu prea ai ce face, le poti zice o data cand te aud toti, sau dirigintei ii prezinti problema, daca le zice pe limbajul lor si inteleg ok, daca nu headphones in, music on.

| Mihai_Balan_1996 a răspuns:

Am si eu o colega si a patit la.fel.dar un singur baiat sa ras de ia si...a venit la scoala vanst a doua zi. unca nu stiu cine la batut.si de atunci acel baiat nu mai are trwaba cu ia. spune-i mamei tale sau tatalui. daca apana si profesoara.dao...