anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum la modul serios de ce va doriti o prietena sau prieten de la varste fragede? chiar simti nevoia sa iubesti sau sa fii iubit? cati dintre voi au o iubire bolnava?(umbla cu acea persoana pentru interese si pentru alte chestii )? ce insemna pentru voi " a iubi "?

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Spiritul de turma.Aici e raspunsul. Daca nu auzeam nu credeamoh go on
Fetele astea de 11, 12 ani sunt constrase de prietenele lor, intr-o maniera cel putin urata:"Vai fata, n-ai prieten, esti ciudata nu mai vorbim cu tine"Si cate dintre ele aleg sa se rupa de grupul de "prietene" si sa ramana la fel? Putine spre zerooh go on
La varsta asta nu poate fi iubire. Poate fi atractie, poate fi curiozitate, poate fi placere dar nu iubirewinking
Iubirea e ceva mult mai complex decat tinut de mana, pipait, sexwinking

| crazygirlyo a răspuns:

Stii in iubire nu conteaza niciodata varsta... iar momentul cand incepi sa iubesti depinde de personalitatea fiecaruia...niciodata nu o sa stii cand se intampla asta pentru ca pur si simplu apare dintr-o data.incepi sa simti aicei "fluturasi in stomac" iar totu incepe sa se rezume doar la persoana pentru care incepi sa simti ceva si pana la urma parerea mea e ca aceasta "iubire" e ca un nou pas in maturizarea ta.inveti sa suferi, sa fi fericit etc. treci prin multe cand iubesti desi intr-adevar e un sentiment minunat mai mult ai de suferit din cauza lui.

| Vero1996 a răspuns:

Cum zicea Claudia se simte atractie fata de un baiat/fata la varste fragede...Si daca simti iubire la varsta de 13 ani [cum mi s-a intamplat mie] dc sa nu fiti impreuna?

| cristime a răspuns:

Cine stie? Acu nu mai stii cand relatii le sunt bolnave ( cum zici tu ) sau adevarate. Eu n-am avut niciodata o iubire,, bolnava ". Dar stiu destui care au avut si vor avea. Ce sa ii faci traim intr-o tara in care dragostea ii pe al 16-lea punct.

| claudia_5508 a răspuns:

Tin sa te anunt ca atractie dintre un baiat si o fata apare de la o varsta frageda.si la fiecare varsta ai altfel de relatie.nu poti compara o relatie la varsta de 12-13 ani cu una la 20.nu? o relatie la o varsta frageda e mai degraba o relatie bazata pe prietenie si e bine sa stii ca ai pe cineva langa tine.Normal ca simti nevoia sa fii iubit! tu nu te simti mai bine cand iubesti sau esti iubit de cineva? nu te simti mai implinit? e un sentiment foarte placut. Iar cand umblii cu cineva din interes nu cred ca este iubire, e doar interes.Can vei iubi o sa iti dai seama ce inseamna "a iubi". Nu se descrie in cuvinte, e un sentiment unic si f frumos.