Nu cred ca e ceva grav, si eu fac la fel Adica ascult rap si rock dar ma imbrac simplu si nu as putea sa port haine in stil rock pentru ca ar atrage atentia si urasc asta
mai ascult si kpop si nu m-as putea imbraca in curcubeu si pantalonasi cat chilotii
Doar continua asa, mie mi se pare ok, nu pot sti oamenii ce fan se ascunde sub hainele dragute
Nu-i musai daca asculti un stil de muzica sa te imbraci la fel, vei purta ceea ce te caracterizeaza. Si eu sunt ascultatoare rock, gothic-rock, metal si ma imbrac in felul meu, niciodata nu am abordat stilul unui rocker, pentru ca nu imi este potrivit acel stil de vestimentatie.
Poate nu te simti la fel de confortabil si doar iti place ideea, stilul. Rochitele sunt negre, sau albe, roz, galbene, etc? Daca-s negre, poate nu te indepartezi de stilul rock, ci doar ca alegi lucruri mai feminine. Stiu cum e sa ai un outfit in gand si cand ajungi la dulap sa alegi cu totul altceva
Poate nu te simti bine imbracata in stilul rock, poate nu ai acea duritate care sa-ti permita. Ramai asa!
Apropo, foarte draguta poza de profil de-a dreptul sweet, rockerito
Pai,dacă nu îți stă bine in rochie,de ce nu îți alegi o pereche de blugi strâmți, un maieu sau un tricou cu imprimeu de trupa, opțional o cămașă sau o geacă de piele, și o pereche de bocanci. Sau daca chiar vrei o rochie, alege-ti una neagră sau o culoare mai închisă. Țin să precizez că și eu sunt rocker))
Ooo mersi pentru idee! Nu stiam cum sa ma imbrac ca o rockerita
imi sta bine in rochite, sunt slaba, poate de aia