| Ramo137 a întrebat:

Ador muzica rock, insa cand imi aleg haine spun mereu ca de abia astept sa ma imbrac in stilul rock. Insa sfarsesc prin a-mi lua rochite de printese...rochite dragute.

wtf laughing? why? nu inteleg de ce sincer..cand eram mica adoram printesele. dar acum nu... insa sfarsesc sa iau ce e mai dragut si nu mai badass.

Răspuns Câştigător
| ssilverrsstonee a răspuns:

Nu cred ca e ceva grav, si eu fac la fel laughing Adica ascult rap si rock dar ma imbrac simplu si nu as putea sa port haine in stil rock pentru ca ar atrage atentia si urasc asta laughing mai ascult si kpop si nu m-as putea imbraca in curcubeu si pantalonasi cat chilotii laughing
Doar continua asa, mie mi se pare ok, nu pot sti oamenii ce fan se ascunde sub hainele dragutewinking

8 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Nu-i musai daca asculti un stil de muzica sa te imbraci la fel, vei purta ceea ce te caracterizeaza. Si eu sunt ascultatoare rock, gothic-rock, metal si ma imbrac in felul meu, niciodata nu am abordat stilul unui rocker, pentru ca nu imi este potrivit acel stil de vestimentatie.

| m1dn1gh7 a răspuns:

Poate nu te simti la fel de confortabil si doar iti place ideea, stilul. Rochitele sunt negre, sau albe, roz, galbene, etc? Daca-s negre, poate nu te indepartezi de stilul rock, ci doar ca alegi lucruri mai feminine. Stiu cum e sa ai un outfit in gand si cand ajungi la dulap sa alegi cu totul altceva laughing

| Ramo137 explică (pentru m1dn1gh7):

Sunt destul de dragute unele. altele negre. Altele cu buline. dar raman in sifonier sad ca nu sunt comfortabile

| NameInUse a răspuns:

Poate nu te simti bine imbracata in stilul rock, poate nu ai acea duritate care sa-ti permita. Ramai asa!
Apropo, foarte draguta poza de profillaughing de-a dreptul sweet, rockeritolaughing

| Ramo137 explică (pentru NameInUse):

laughing)mda stiu ma dau dura dar pe dinauntru am suflet bun...da nu arat laughing
e de 8 ani aproximativ poza, eram mica xD

| FratelePetarda a răspuns:

Pai,dacă nu îți stă bine in rochie,de ce nu îți alegi o pereche de blugi strâmți, un maieu sau un tricou cu imprimeu de trupa, opțional o cămașă sau o geacă de piele, și o pereche de bocanci. Sau daca chiar vrei o rochie, alege-ti una neagră sau o culoare mai închisă. Țin să precizez că și eu sunt rockerlaughing))

| Ramo137 explică (pentru FratelePetarda):

Ooo mersi pentru idee! Nu stiam cum sa ma imbrac ca o rockerita laughing
imi sta bine in rochite, sunt slaba, poate de aia