| Gabbyellal a întrebat:

Ajutor!.Am un prieten care de cateva zile e foarte ciudat(ii place sa iasa doar noaptea,adora sa alerge caini,are o forta incredibila, fuge extrem de repede,si are o privire foarte ciudata )Azi l-am intrebat ce se intampla cu el iar el a spus ca imi va raspunde la momentul potrivit. Dupa ce au plecat toti prieteni nostri si am ramas doar eu cu el a inceput sa planga si mi-a spus ca acum cateva zile a intrat pe nu stiu ce site si a facut un ritual care te transforma intr-un fel de vampir, iar de atunci totul s-a schimbat..nu mai e el. Sa cred s-au nu?! Stiti pe cineva caruia i s-au intamplat lucruri de genu'?

Răspuns Câştigător
| mixxjim a răspuns:

Mie mi-e teama ca de fapt sa nu fi scapat la droguri... spune-i ca vrei si tu, sa-ti dea site-ul, sa vezi ce zice, si daca sunteti prieteni poate vorbesti cu familia lui, sau frate/sora ceva, daca ii cunosti, sa-l urmareasca putin. daca nu poti cu familia insista pe linga el, piseaza-l cerandu-i detalii despre chestia cu vampirii, mai ales daca il vezi vreodata mai luat de cap, o sa-ti spuna pina la urma ce se intampla de fapt cu el.

| Gabbyellal explică (pentru mixxjim):

Am incercat chestia cu ''vreau si eu'' si mi-a spus ca ma va ajuta atunci cand va crede el cu adevarat ca sunt pregatita ....nu mai stiu ce sa fac si ce sa cred...

9 răspunsuri:
| LittleMønster a răspuns:

Twilight prea mult.

| xXRobbyXx a răspuns:

Bloody hell?! Are you dreaming? Vampirii nu sunt adevarati, ori e intrebare pusa la misto, ori ala face misto de tine, vezi-ti de treaba, pune-l sa te transforme, Bella! laughing

| Gabbyellal explică (pentru xXRobbyXx):

Crede-ma ca nici eu nu am crezut pana nu a inceput sa planga ....Si e foarte schimbat....Nu stiu ce sa cred.

| Clauvdgg a răspuns:

Ce fac filmele cu vampiri din oameni! straight face

| roxyflory a răspuns:

Mi se pare o porcarie dar cine stie nu e exclushappy

| NicklausMikaelson a răspuns:

Cati ani are. daca are intre 10-14 ani ii clar laughing Pubertatea asta distruge copii. O fi vazut si el vreun film mai deocheat si s-a speriat de ce a vazut acolo si a turbat

| VannesaMQeen a răspuns:

Cred ac s-a jucat BiteFight cauta si o sa veziwinking