Mie mi-e teama ca de fapt sa nu fi scapat la droguri... spune-i ca vrei si tu, sa-ti dea site-ul, sa vezi ce zice, si daca sunteti prieteni poate vorbesti cu familia lui, sau frate/sora ceva, daca ii cunosti, sa-l urmareasca putin. daca nu poti cu familia insista pe linga el, piseaza-l cerandu-i detalii despre chestia cu vampirii, mai ales daca il vezi vreodata mai luat de cap, o sa-ti spuna pina la urma ce se intampla de fapt cu el.
Am incercat chestia cu ''vreau si eu'' si mi-a spus ca ma va ajuta atunci cand va crede el cu adevarat ca sunt pregatita ....nu mai stiu ce sa fac si ce sa cred...
Bloody hell?! Are you dreaming? Vampirii nu sunt adevarati, ori e intrebare pusa la misto, ori ala face misto de tine, vezi-ti de treaba, pune-l sa te transforme, Bella!
Crede-ma ca nici eu nu am crezut pana nu a inceput sa planga ....Si e foarte schimbat....Nu stiu ce sa cred.
Cati ani are. daca are intre 10-14 ani ii clar Pubertatea asta distruge copii. O fi vazut si el vreun film mai deocheat si s-a speriat de ce a vazut acolo si a turbat