| Dimineatadeprimavara a întrebat:

Alege un raspuns castigator
Bună, TPU! Nu înţeleg de ce nimeni nu mă crede când spun că mă simt rău. Şi chiar mă simt foarte rău. Zilele trecute mi-a fost la fel de rău, profesorii care m-au văzut mi-au zis să plec acasă, dar nu am vrut. Am zis că 2-3 ore mai rezist. Azi mi-a fost mult mai rău şi am rămas acasă. Când mama m-a văzut de dimineaţă că nu plec la şcoală, a început să ţipe la mine să mă îmbrac şi să plec şi i-a zis şi tatălui să îmi zică să plec. Ei au plecat la serviciu, iar eu am rămas acasă. Îmi vine să vărs, ameţesc, mă doare capul, îmi tremură picioarele şi mă simt foarte slăbită, nu am energie deloc. Nici nu îmi vine să le spun părinţilor că nu am fost la şcoală, căci mă vor certa foarte tare, îmi spun că mă prefac, că nu vreau să mă mai duc la şcoala, etc.

Ce e de făcut?

Mulţumesc anticipat!

2 răspunsuri:
| MrsDraguttza a răspuns:

Pai du-te la un doctor
O fata de la noi din clasa avea aceleasi simptome ca si tine si ea a vn la scoala chiar daca ii era rau dar pe la ora a 3-a a lesinat si a luat-o ambulanta
Se pare ca avea anemie
Deci mai bine du-te la un doctor

| anca29 a răspuns:

Sugerez... imbracate cu hainele de scoala si ia ghiozdanul cu cartile si cand sti ca vin acasa du-te la un prieten si cand "se termina scoala" vii acasa