Păi cum ar fi să iei un boboc de floare și să-i tragi de petale să vezi cum înflorește?!? Va arăta oare ca floarea ce apare la timpul ei? Nu cred...
Așa și cu graba asta a ta.
Te „mănâncă"? nu-i bai - pune mâna (la propriu) și fă ceva ca să mai domolești excitația. E singura metodă acceptabilă (și chiar recomandată) de a avea o activitate sexuală acum.
Și încă un lucru: deși majoritatea celorlalți respondenți ți-au atras atenția cu privire la riscul unei sarcini, eu aș vrea să subliniez că mult mai grav, mai probabil și mai periculos este riscul de a te îmbolnăvi cu (minimum) o boală cu transmitere sexuală. Și dintre astea, unele sunt fără leac, spre deosebire de o sarcină de care oricum scapi în cel mult 9 luni!
Normal, o viata ai, si ar fi pacat sa-ti pierzi copilaria ramanand insarcinata, ca deh, o viata ai...
Sau stai, tu asta vrei, ca deh ori acum ori mai incolo tot o sa ai un copil, ce naiba, hai sa-l faci de la 10 ani ca deh, puteti sa va jucati impreuna, eventual te retragi cativa ani de la scoala sa-ti cresti copilul si apoi dati bacul impreuna.
Ce lovita in cap e generatia asta de copii, ti se pare normal la 13 ani sa te ***? fa ce vrei, nu conturba linistea utilizatorilor TPU cu asemenea intrebari, daca ti se pare normal sa faci asa ceva, fa-o, tu nici pizd.a in pantaloni nu ai, dar iti trebuie sex, daca acel baiat cu care vrei sa faci ceva, isi scapa gura si vor afla multi, iti va placea sa iesi pe strada si sa auzi, uite-o pe aia futacioasa la 13 ani? faci ce vrei, e viata ta, tu nu ai parinti cu care sa discuti asemenea subiecte?
Stiu si eu fiindca poti ramane insarcinata si sa nu ai corpu pe deplin dezvoltat
Corect o viata ai dar daca eu am o viata nu inseamna ca trebuie sa vad cum sunt toate drogurile bauturile alcoolice striperele si sa fac video-uri xxx, gaming, vlog sa am un blog sa ma joc mario 2d pe ps 4 sa vad daca e mai smecher sa imi tai madularu sa vad daca imi place sa iau toate bolile ca sa vad cum e
Daca ai o piscatura si te mananca tu te scarpini si tot mai mult si tot mai mult asa se intampla si cu viata sexuala o faci o data o mai faci o data si tot asa si pana al urma iti dai seama ca ti-ai traso cu jumatate de liceeu si esti insarcinata cu 2 tipi in acelasi timp si cu alti 7 pe rand
Pe langa asta ti se va zice curva si daca va fi un fost coleg de scoala la liceeu si acolo ti se va zice curva si daca vei merge in alt oras s-ar putea sa se raspandeasca si chiar si acolo sa ti se zica curva
Iar daca vei zice ca si baiatu va fi jignit mai gandeste-te la baieti e "bravo ma, ai ***! Cum ai pacalit-o pe proasta/usuratica?"
Iti zic eu pana la urma te vei *** pana la 18 ani dar iti recomand sa nu te fui de la 13 ani adica ai putea naste un copil si nu asta e important, important e ca baiatu cu care te-ai *** nu o sa ii fie tata si tu vei avea examenu de a 8a si sa creati un copil ceeace nu va merge chiar daca te ajuta mama ta
Sa nu zici ca nu se va intampla ca veti folosi prezervativ caci se poate rupe poate fi prea mic prea mare prea subtire si nu poti zice ca stii cand iti vine inca ai ciclul neregulat
O da stai cum o sa ii explici lu maicata asta? Si daca va afla baiatu pe care il placi cu care te-ai *** isi va lua niste ani de puscarie pentru viol si coruptie de minor si nu va conta ce vei spune tu prea mult va conta ce va spune mama ta si tactu
Dacă tu esti pregatita PSIHIC si FIZIC, ia si incearcă. La 13 ani imi doream tricouri cu League of Legends, nu sa-mi încep viața sexuală.
Stii ca ea va zice ca este chiar daca nu e da?
Oricum eu la 13 ani descopeream magia uluitoare a jocului battlefield 3 si portal 2 si tot ce doream era sa cumpar un dlc cu arme super op
Oricum, treaba ei ce face, nu am cum sa-i interzic. Doar o sfatuiesc. Dar daca ar afla ma-sa si ta-su, atunci sa vada ea.
Stiu ar fi ceva monstru daca la mine au facut ceva monstru cand aveam 16 ani si is baiat la ea va fi al 4 lea razboi mondial
Pai cred ca la scoala iti explica exact de ce. Nu poti sa incepi o viata sexuala la 13 ani. In primul rand inca esti copil, in al doilea rand exista o sansa sa ramai gravida chiar daca va protejati si in al treilea rand daca cineva o sa afle, o sa te faca curva si nu cred ca o sa fie chiar atat de frumos sa fii numita asa la 13 ani, o sa te afecteze psihic. Eu zic sa te gandesti bine.
Melina_Alexia_1991 întreabă:
DelyyaMaria13 întreabă: