| betty17 a întrebat:

Am 18 ani impliniti si aseara am fost iar la club.am cunoscut un tip(il stiam din vedere din oras) de aceiasi varsta cu mine; si el ma stia pe mine din vedere. el e genul de baiat frumos care umbla cu mai multe fete, dar nu are prietena; era putin ametit, dar nu beat. a venit la mine si am dansat, am vorbit mai mult timp. dupa a incercat sa ma sarute dar am intors capul, nu stiam exact ce sa fac, mai tarziu a vrut iar sa ma sarute si l-am lasat.eu sunt destul de rezervata cu baietii, am dansat si in alte dati cu baieti dar nu i-am lasat sa ma sarute, sau alte chestii.nu am avut multi prieteni la viata vreo 4-5 pentru ca nu prea am timp, mai invat si pentru scoala si restul timpului liber il petrec cu prietenele; acum am trecut in clasa a12a:d(in fine asta nu mai conteaza), cand ies in oras mereu ies doar cu prietene, colege.nu prea e genul meu, dar cred ca ma simt putin atrasa de el, dar sper sa nu isi fi facut vreo impresie gresita despre mine.cand am plecat mi-a cerut idiul si chiar l-a bagat in lista.
Acum va intreb si eu pe voi, cei cu o varsta mai apropiata de-a mea sau chiar mai mari ca mine a fost cam rau ce am facut?straight faceam uitat sa zic ca nu bausem un strop de alcol ca sa zici ca eram ametita.

Răspuns Câştigător
| Bogdan_8059 a răspuns:

Parerea mea e ca nu trebuia sa-l lasi sa te sarute; din cate ai povestit si am inteles eu era prima data cand v-ati intalnit si putea maxim un sarut pe obraz sau pe frunte sa-ti arate ca-l intereseaza sau poate el te-a incercat sa vada daca cedezi usor si cine stie sa nu-i fi dat o parere proasta sau din contra una buna despre tine.

3 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Betty de acum oricum nu contează dacă a fost ok sau nu, că l-ai sărutat, pentru că a fost şi asta nu poţi schimba. Dacă tu pe moment ai simţit că era bine aşa, aşa ai făcut şi gata! Mai vorbeşte cu el şi cine ştie poate ajungeţi la mai mult decât un sărut în club. Nu te mai gândi dacă a fost bine sau nu, ce a fost, a fost! Baftă!

| Dan a răspuns:

Nu cred ca ai facut rau in asta, doar ti-a fost teama, esti putin timida, mai studiaza persoana respectiva si vezi cum este, apoi poti sa faci pasul spre o iubire draguta.Noroc!

| Axel_9404 a răspuns:

Ai facut ce ai simtihappy adica daca cienva vine la mine sa ma sarute si eu nu vreau...pai nici ca o las. dar daca vine o fata care mi se pare ok si ma atrage o las poatehappy asa a fost si la tine