Parerea mea e ca nu trebuia sa-l lasi sa te sarute; din cate ai povestit si am inteles eu era prima data cand v-ati intalnit si putea maxim un sarut pe obraz sau pe frunte sa-ti arate ca-l intereseaza sau poate el te-a incercat sa vada daca cedezi usor si cine stie sa nu-i fi dat o parere proasta sau din contra una buna despre tine.
Betty de acum oricum nu contează dacă a fost ok sau nu, că l-ai sărutat, pentru că a fost şi asta nu poţi schimba. Dacă tu pe moment ai simţit că era bine aşa, aşa ai făcut şi gata! Mai vorbeşte cu el şi cine ştie poate ajungeţi la mai mult decât un sărut în club. Nu te mai gândi dacă a fost bine sau nu, ce a fost, a fost! Baftă!
Nu cred ca ai facut rau in asta, doar ti-a fost teama, esti putin timida, mai studiaza persoana respectiva si vezi cum este, apoi poti sa faci pasul spre o iubire draguta.Noroc!
Ai facut ce ai simti adica daca cienva vine la mine sa ma sarute si eu nu vreau...pai nici ca o las. dar daca vine o fata care mi se pare ok si ma atrage o las poate
asa a fost si la tine
Anonimboy111 întreabă: