| PurityBecameBlasfemy a întrebat:

Am asistat la o paruiala zdravana in curtea liceului(la sfarsitul anului 2010). Doua fete s-au luat la bataie. Una din ele a a fost lovita si intinsa pe jos intr-o balta de sange.Nu am facut nimic. Ce s-ar fi intamplat daca interveneam? Ar fi trebuit sa fac... ce? Am stat si am filmat toata scena. E bine?

Răspuns Câştigător
| CGUL91 a răspuns:

laughingrolling on the floor Daca la 16 ani ai stat cu mainile in san si ai filmat esti ok BA! (sau nu.) oricum presupun ca te si prapadeai de ras in timp ce filmai. gen.esti un geniu ma jur.

15 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Daca interveneai, ai fi fost prima tinta si prima intinsa pe jos. Ar fi trebuit sa intervina mai multe persoane nu doar una singura, de preferat baieti pentru ca ar fi avut mai multa forta sa le desparta. Sa filmezi? Nu cred ca ar fi fost indicat pentru ca vazandu-se filmate, probabil s-ar fi enervat si mai rau, si probabil ar fi sarit asupra ta. Ai grija data viitoare cu chestiile astea.
O zi buna!

| BlueBird a răspuns:

1.Sunt curioasa cum unele persoane merg la liceu cand suntem inca in august.
2.Despre faptul ca vroiai sa intervii... Numai daca nu era foarte grav dar cum ai spus ca deja se lasase cu sange mnah ori te bagai te alegeai si tu cu o bataie ori le desparteai in cazul in care stii sa actionezi fara sa ranesti worried.
3. Cum dracu sa stai si sa filmezi dupa ce ca aia era plina de sange pe tine te-o apucat filmatul laughing?

| zelda a răspuns:

Te-ai fi ales cu capu` spartlaughing chiar era necesar sa filmezi?

| CandyTetris a răspuns:

In primul rand condoleante, fiindca traiesti intre cretini, stiu cum e am trecut si eu prin asta.
In mod normal tu cu inca 2-3 fete ar trebui sa le fi putut oprii.Cand se bat doi oameni,daca nu sunt beti, se bat fiindca au ceva de impartit, asa ca daca te-ai fi bagat intre ele tie nu ti-ar fi facut nimic. Odata ce li se spune sa se calmeze se cam calmeaza.
Nu sunt sigura ca a fost bine sa filmezi insa.O data ca daca se vad inconjurate de oameni si filmate sunt mai motivate sa se bata(fieare pumn e mai dureros cand e luat in public) si a doua, daca filmarea aia ajunge la un prof. sau la un director amandoua or sa aiba ceva de impartit cu tine.si nu vrei asta.Hope I helped.

| Barbiiie95 a răspuns:

Nu e bine, desi sigur e vreo vrajeala dar totusi sa spunem ca e adevarat, nu e bine ceea ce ai facut in loc sa filmezi trebuia sa intervii.

| emima a răspuns:

laughingrau ai facut daca interveneai nu cred ca se ajungea la sange interveneai in folosul ambelor persoane ca sa nu te bata si pe tine

| TheDaughter a răspuns:

Nu puteai interveni cu nimic...ii poti arata inregistrarea directoriului

| PurityBecameBlasfemy explică:

ShimmEr lasa-te cu dastea.am 16 fac 17

ShimmEr nu toti rockerii sunt destepti asa cum nu toti houserii sunt prosti.jet de aici cu figurile astea de copila de 12 ani

ShimmEr te cunosc de undeva? ce dracu cauti?

ShimmEr hai sa vorbim aici...aici luam bonus suspendare o luna

| megadeth_5578 a răspuns:

E bine ca nu ai intervenit, pentru ca te luau si pe tine, dar faptul ca ai filmat nu este un lucru prea bun, in orice caz nu pune filmarea pe net, ar fi chiar prea urat.

| DinaraStakhovska a răspuns:

Pai era bine sa intevii dar oricum daca interveneai puteai fi si tu lovita.trebuia sa anunti politia sau pe un om matur.

| Radu_2790 a răspuns:

E foarte bine ceea ce ai facut.Noi toti am fi facut la fel in locul tau. Felicitari! Vad ca iti place sa pui intrebari la mistosmug

| pixie13mango a răspuns:

Probabil daca interveneai erai si tu implicata in sitatia respectiva.Bine ca nu te-ai bagat dar nici nu cred ca era nevoie sa filmezi.