anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am copiat la istorie(m'a prins), si mi-a spus ca'mi pune 2.(cred ca o sa se tina de cuvant).
iar acum, si-a mai dat si seama ca am schimbat numarul.eu,elevul model cu aproape 10 pe linie...mare dezamagire, inteleg, ...si totusi cum pot redresa situatia?!
Mi-a spus ca'mi arata ea mie maine...:-s
Ce as putea inventa?crying

Răspuns Câştigător
soothe
| soothe a răspuns:

Mi-as cere scuze si as promite solemn ca nu vei repeta greseala asta. Ii spui ca orice ar face, tu vei continua sa inveti la istorie. Si asa vei face. Vei demonstra ca ai cuvant si cum vorba se duce, vei fi privit cu respect si de ceilalti profesori.

4 răspunsuri:
| Ela_PuRpLe a răspuns:

Stai linistit, nu esti nici primul si nici ultimul care e prins copiind. Daca iti da 2, asta e, nu e un capat de lume si orice om greseste macar o data.Mai bine ii spui adevarul si iti ceri scuze ca ai schimbat nr.si la urmatorul test invata sa stii ff bine lectia si atunci va fi bine.

| Just kidding a răspuns:

Spune-i ca treci printr-o perioada mai grea in familie chatterbox ca ai ceva probleme, spune-i ca nu te-ai simtit bine, si nu ai avut cand sa inveti

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu dadeam test la istorie, n-am invatat nimic da nici n'am copiat. In loc sa scriu lectia eu scriam compunere cu de ce n'am invlaughing Am scris si eu pe acolo,: bunica a fost la spital si a trebuit sa o vizitez, am avut musafiri din Germania, am avut febra, am vomitat tot weekendul, cainele a fost bolnav si a trebui sa il duc la veterinar, mi-am uitat ghiozdanul la o prietena si l'am recuperat abia de dimineara si am incercat sa invat dar nu am avut timp sa aprofundez lectia, am astenie de primavara si nu mai am memorie bunalaughing, am gasit o pasare ranite pe strada si am ajutat-o, am fost la casa de copii sa donez niste jucarii si am mai fabulat eu pe acolo. Logik ca profu no crezut nimic din ce am scris pe acolo, dar nici nota nu mi-a dat. In pauza o ven la mine si mi-o zis ca stiu sa mint si ar trebui sa merg la olimpiada de cultura civicalaughing. Dar nu te sfatuiesc sa incerci asa, la profu meu o tinut ca nu ii deloc exigent...am 10 la istorie dar nu stiu nimicarolling on the floor
P. S.: Si eu am note marihappy