Mah.eu nu gasesc cuvintele potrivite ca sa pot descrie o prietenie adevarata.este o legatura speciala care nu necesita,, bunuri". prieteni adevarati nu sunt aceeia care sunt in preajma ta doar la nevoie, sunt aceia care te inteleg cu adevarat si nu te-ar vinde pe doi bani.prietenul adevarat nu te minte, nu te barfeste.sau injunghie pe la spate. el e sincer si tine cu tine indiferent daca ai sau nu dreptate.Eu vad prietenia ca fiind unul dintre legamintele pe care oameni le pretuiesc cu adevarat. Ceva de genul
pa-pa>
Pt mine prietenia adevarata nu exista, n-am intalnit-o. Am dat numai peste fete care ma barfeau pe la spate. Erau generoase in fata si pe la spate rele de nu se poate. Iubitul imi e si prieten.
Prietenul adevarat trebuie sa le aiba pe toate si nu se gaseste. Sa minta pentru tine, sa lase pentru tine, sa uite pentru tine.
Pretenia este ceva frumos. Ceva ce ne leaga de o persoana. Prin prietenie adevarata eu inteleg :ajutorul reciproc, sustinerea la bine si la greu, sinceritatea, onestitatea, statul langa aceea persoana pe care altii o abandoneaza. Prietenia este ceva absolut ...incredibil.Dar e destul de greu sa gasesti un prieten adevarat.
katriin întreabă:
Mariana123stoina întreabă: