Stii am si eu uneori astefl de stari. Dar pur si simplu continui sa fac ce fac de obicei, adica sa vorbesc cu oamenii de care nu simt acel sentiment, si atunci imi reiau increderea in mine ar trebuie sa faci si tu la fel caci ajuta
. Sucess si numai bine!:*
Buna! :* Daca ai impresia inseamna ca asa e sau ca oricum ceva nu e in regula.Nu te schimba tu dupa cum vor ei ci schimba-i pe ei dupa cum vrei tu si nu te lasa intimidata orice-ar fi! Bafta!
Sa stii ca de cele mai multe ori parerea pe care noi insine o avem despre propria noastra persoana, chiar daca nu o exprimam cu voce tare, razbate in afara prin atitudine, comportament, mici gesturi si spune celorlalti mai mult decat am crede.Este ceea ce se numeste astazi limbaj corporal; inclin sa cred ca esti o fiinta putin cam nesigura pe sine, lipsita de tupeu, cu bun-simt dar cam prea multa modestie.Si unul dintre elementele care par a trada un asemenea tip de personalitate este chiar si nick-ul pe care ti l-ai ales.In timp ce altii isi spun Crazy, Pissy, Loca sau mai stiu eu ce nume traznite si agresive tu iti aspui ApaPlata.Eu cred ca iti trebuie un pic de indrazneala, mai multa incredere in tine fiindca atunci vei emana siguranta, hotarare si te vei impune in fata celorlalti.Nu este de-ajuns sa fii inofensiva daca vrei ca ceilalti sa tina cont de prezenta ta; trebuie tu insuti sa crezi ca insemni ceva.Si sigur asa este, fiindca nu exista persoana fara calitati; important este sa fie ea insasi constienta de ele; si atunci, inevitabil si ceilalti le vor descoperi. Numai bine.
Si mie mi s-a intamplat la fel.raspunde-le la fel trateaza-i cu ignoranta. deacum incolo nu ii mai baga in seama. sa le torni apaPlata in cap.
MUFFIN0000 întreabă: