anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de cateva 'citate' pentru hi5 (Favorite Quote)
Dau Funda happy

Răspuns Câştigător
| L ι ѕѕ є η α ☮ a răspuns:

O sa ramâna amintiri blocate în ochii nostri goi. Ca se`nvarte ceasul si nimeni nu-l va da inapoi

Nu vreau averi, vreau doar un baiat care sa ma sune sa`mi spuna: Ai grija de tine iubita, te pup, noapte buna!

Pot sa uit cuvintele pe care mi le-ai spus, pot sa uit chiar si lucrurile pe care mi le-ai facut, dar nu pot sa vindec sentimentele pe care le-ai ranit

El trece cu vederea, el ma`ntelege ca om si doar el imi poate simti tristetea la telefon!

Everybody can touch my skin but there is only one boy who can touch my heart.

Cand vine noaptea, incepe nebunia

Ea a fost mereu langa mine cand restul m-au lasat Si a fost mereu cand toti pe la spate m-au acuzat Ea m-a ajutat incet incet sa devin ce sunt acum Si tot ea mi-a aratat care este cel mai bun drum

Pentru mine sunt niste amintiri care vesnic o sa doara. Pentru tine e o simpla poveste de seara...

Orice ar fi ` Stiu ca ma iubeste` Pana la cer`. Cu sufletul lui de baietas de cartier`.

Nu intotdeauna trebuie sa intoarcem pagina. Uneori trebuie sa o rupem.

Pentru dragostea unui trandafir trebuie sa suporti spinii.

Stiu ca nu sunt singura chiar si atunci cand sunt love struck

Sa nu crezi ca nu`s in stare sa tin pasu cu tine, Sa nu crezi ca indiferenta ta ma poate schimba Eu nu sunt rea... Sunt doar ca tine!

Cand te.au doborat niste cuvinte. nHu te lasa, mergi inainte!

Ca impreuna trecem peste tot. Ca o prietenie trece si prin FOC.

Ma alinta, ma rasfata cat se poate.

Numele tau este scris pe fiecare lacrima...

Cand mergi - de fapt stai...Cand iubesti - normal urasti...Visezi - dar de fapt traiesti.

Si cu toate c`a pus punct, spunand ca s`a terminat, Sufletul ii va sopti in gand: "nu am uitat"

Iar pe tine, pe tine, pe tine te urasc!

In aceasta vara hai sa fim niste straini, si poate voi invata sa te iubesc mai putin.

Nici cel mai bun machiaj nu are cum sa-ti schiteze un zambet atunci cand esti trist.

zambeste`n fata raului si nu va avea nicio putere. happy

Asa e si asa va fi mereu - o fata buna langa un baiat rau.

Uita`te la ea, ce firava pare... dar uita`te in sufletul ei cate are!happy

Fiecare lucru are vremea potrivita si fiecare varsta are nebunia ei de`o clipalove struck

1 răspuns:
| Adela1398 a răspuns:

Ce a scris L ι ѕѕ є η a ☮sunt descrieri pentru poze dar na... Fa cum vrei.