| blackbird000 a întrebat:

Am nevoie de niste scuze bune, pentru ca mama ma suna de 5 ori pe ora si uneori se intampla sa fiu afara ori la mall ori in anumite localuri fara stiinta ei in timpul saptamani, dar bine inteles cu indatoririle scolare indeplinite. Vreau sa stiu ce i-as putea spune in cazul in care sunt afara, sau undeva intr-un pub ca sa nu se panicheze sau sa se isterizeze, voi de obicei cum >procedati?!
Multumesc!

5 răspunsuri:
| MMadalina a răspuns:

Ce faci? Ii spui adevarul.Stii cum e "Ulciorul nu merge de multe ori la apa". Daca aafla ca tu o minti isi va pierde toata increderea in tine.

Bafta!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Păi fi sinceră că m ai rău faci dacă o minți.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarea nu corespunde categoriei; iti va fi mutata la categoria corespunzatoare.Numai bine.

| blackbird000 explică (pentru anonim_4396):

Incredibil! eu care ma asteptam la un raspuns bun.ce-ar fi sa mutam acum cele nu stiu cate milioane de intrebari care nu au fost puse la categoria potrivita?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ori i spui ca esti la o prietena sati arate ce aveti la mate nu intelegeai temele etc., ori esti la magazin sati cumperi ceva dulciuri, oriiii cea mai buna metoda e sa-i spui unde esti crede-ma sau nu raspunzi si spui ca era gata bateria sau spui adevarul desigur