Maseaza-i zilnic domnisoara! Vezi si articolul asta: http://www.soothe.ca/articole/articol_58_sani.htm
Poate te inspira. Cauta sa nu porti sutien, cat se poate.
Daaa cum sa nuu.cum sa nu porti sutien.si eu am vergeturi pe piept si am fost la dermatologie... ma dau cu crema Elancyl Concetre Vergetures si e obligatoriu sutien...recomandat bumbac. un sutien care sa tina foarte bine pieptuliti spun ce mi`o spus dermatologul.nu zic eu asa
Si eu am avut aceeasi problema ...am avut niste vergeturi urate. Am mers la doctor si mi-a zis sa iau nu stiu ca creme dar desigur nu m-au ajutat cu nimic. Am m-ai auzit la unele persoane ca nu e bine sa porti sutien, eu totusi mi-am luat sutien, iar vergeturile s-au mai ameliorat nu mai erau asa urate si puteam sa port si eu un decolteu. Problema e ca orice ai face la vergeturi tot nu o sa dispara in totalitate ( la mine desi nu se vad, au ramas totusi niste semne )
Ar fi bine sa nu te scarpini, nu e asa de bine tinand cont ca sanii sunt o zona foarte sensibila.
Poti sa iti iei niste creme contra vergeturilor ( la mine nu au mers, dar poate la tine merge, depinde de organism cred ) sau poti lua de la avon o crema pentru tonifiere. :* Succes