| rebeca_5838 a întrebat:

Am niste sani urati, cu vergeturi, si niste cicatrice mov, de la scarpinat, uneori nu se vad, alteori ma dispera.

Va implor ajutati-ma si spuneti-mi ce sa fac sa am niste sani mai frumosi, sunt mari.va implor,

3 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Maseaza-i zilnic domnisoara! Vezi si articolul asta: http://www.soothe.ca/articole/articol_58_sani.htm
Poate te inspira. Cauta sa nu porti sutien, cat se poate.

| Cineva. a răspuns:

Daaa cum sa nuu.cum sa nu porti sutien.si eu am vergeturi pe piept si am fost la dermatologie... ma dau cu crema Elancyl Concetre Vergetures si e obligatoriu sutien...recomandat bumbac. un sutien care sa tina foarte bine pieptulhappyiti spun ce mi`o spus dermatologul.nu zic eu asawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema ...am avut niste vergeturi urate. Am mers la doctor si mi-a zis sa iau nu stiu ca creme dar desigur nu m-au ajutat cu nimic. Am m-ai auzit la unele persoane ca nu e bine sa porti sutien, eu totusi mi-am luat sutien, iar vergeturile s-au mai ameliorat nu mai erau asa urate si puteam sa port si eu un decolteu. Problema e ca orice ai face la vergeturi tot nu o sa dispara in totalitate ( la mine desi nu se vad, au ramas totusi niste semne )
Ar fi bine sa nu te scarpini, nu e asa de bine tinand cont ca sanii sunt o zona foarte sensibila.
Poti sa iti iei niste creme contra vergeturilor ( la mine nu au mers, dar poate la tine merge, depinde de organism cred ) sau poti lua de la avon o crema pentru tonifiere. :* Succes

Întrebări similare