| dezeubby a întrebat:

Am o cicatrice in cap, in partea din spate aproape de ceafa, de curand mi-am facut un "new look" si sunt tuns mai scurt... mi se pare ca se vede foarte aiurea... ce pot sa fac? ( am cazut cand eram mai mic)

Răspuns Câştigător
| xKitiiii a răspuns:

Hei Dezeubby.
Cel mai bine era sa te gandesti la asta inainte sa iti schimbi look`ul, In privinta asta nu prea ai ce sa faciwinking...o metoda ar fi sa te uiti la teleshooping, si acolo era un fel de "crema minune" de la care iti crestea parul...Incearca! Daca va merge atunci poti incerca un look gen emo care este de obicei cu par lung peste ochii, cred ca te-ar avantajawinking
Sper ca te-am ajutat.
Pa Pa happy. Funda :d?

| dezeubby explică (pentru xKitiiii):

Asa l-am avut lung... dar ma saturasem de acea freza... voi daca ati vedea un baiat cu o mica cicatrice in cap(e mica, maxim 2cm) cum ati reactiona?

| xKitiiii a răspuns (pentru dezeubby):

Nu prea stiu.winking.In orice caz o sa iti creasca oh go on

6 răspunsuri:
| sweetyana a răspuns:

Ai putea sa te machiezi
dar asta nu va dura mult. poti merge la un doctor chirurg nu stiu cum altcumva ai putea sa o acoperi... e singura modalitate

| dezeubby explică (pentru sweetyana):

Pai si cum sa ma machez? ca totusi nu cred ca e vreun fard sa imite parul laughing

| sweetyana a răspuns (pentru dezeubby):

Scuze

| dezeubby explică:

Multumesc pentru raspunsuri... pur si simplu nu imi mai pasa... cine ma place, ma place asa cum sunt