Iti urez succes, incearca sa ii oferi ceva sau sa o duci undeva sa mai scape de monotonie incearca sa nu mai fi "prietena" careia ii poate spune orice, devin-o prietenul perfect caruia iar oferii mai mult decat o prietenie. Mentionez ca si eu am avut problema asta si doar asa am reusit sa fac ceva.
Iti tin pumnii.
Wtf man, esti in Frieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnndddddddddddd zone![]()
![]()
Asta se intampla celor care se baga in discutie cu fete si vorbesc despre pantofi si gusturi si alte din astea in loc sa discute despre o relatie ..Cauta pe net despre friendzone, cum sa iesi, dar ai facut greseala ca i-ai zis ca o placi, cauta Taher -Friendzone
Nu am zis chiar ca o plac : am intrebat-o daca vrea sa fim mai mult decat prieteni
Intr-adevar m-am afundat rau in rahat, nici nu prea stiu cum sa ies... promit ca daca voi reusi va voi spune rezultatul, pana atunci tineti-mi pumnii.
Iti urez succes, incearca sa ii oferi ceva sau sa o duci undeva sa mai scape de monotonie incearca sa nu mai fi "prietena" careia ii poate spune orice, devin-o prietenul perfect caruia iar oferii mai mult decat o prietenie. Mentionez ca si eu am avut problema asta si doar asa am reusit sa fac ceva.
Iti tin pumnii.
Din pacate rezultatele au iesit prost...o prietenie distrusa la fel si o potentiala relatie
Te-ai bagat in rahat pana la gat si ai gura deschisa, iesi dracu din Friend-Zone si asa poate ca vei avea o sansa, pentru inceput ignoro, caut-o dupa ceva timp si incearca sa o uimesti prin chestii noi pe care nu i le-a oferit nimeni, scoate-o frate din monotonie.
Eu nu am pățit asa ceva, dar nu fi supărat deoarece poți să te apropii cât mai mult de ea si intr-un final va vrea să fie cu tine.
Is dea dreptul panicat, de suparat nici nu se pune problema...dar oricum nu aveam ce sa fac daca m-am indragostit de ea...ce puteam face, acest sentiment nu il putem controla.
___qIS2 întreabă: