Ai emotii. Se intampla. Sa stii insa ca aceste stangacii sunt uneori adorabile. Imagineaza-ti cum ar fi ca un baiat sa te placa. Si apoi sa vada ca si tu il placi. Sa observe asta datorita stangaciilor tale. Asta l-ar incuraja sa te cunoasca mai bine. Nu e mereu un dezavantaj. Sunt si baieti care fac misto si sunt badarani. Dar eu cel putin nu as face misto de o fata din acest motiv.
Esti emotionata
la fel mi se intampla si mie
bine poate ca mie mi se intampla si mai penibil
dar sunt in aceaiasi situatie![]()
poate ar trebui sa fim mai mature
si mai atente![]()
sincer daca eu as fi baiat mi-ar place o fata mai emotionata si sa faca lucruri mai amuzante![]()
nu stiu incearca sa nu te mai uiti tu la baieti si baietii la tine
:X
succes:*:Xpwwp:X:*
Am trecut si eu printr-o perioada asemanatoare...asta pana mi-am dat seama ca nu merita sa imi fac atatea griji fara motiv.![]()
In general...baietii se uita la fetele mai dragalase, poate chiar un pic neindemanatice.![]()
Oricat de penibil ar fi...nu e nimic ce nu poate fi indreptat cu atitudinea potrivita si un zambet adorabil.![]()
Nu te mai gandi la faptul ca ai putea sa o dai in bara...relaxeaza-te si totul va fi ok.
Daca totusi reusesti sa faci "un pas gresit" sa zic asa...nu te ingrijora pentru ca in general baietii adora sa fie admirati iar daca o fata are emotii din cauza lor e cu atat mai bine...![]()
![]()
Succes![]()