Pai daca e ca Miley cu siguranta sta cu fanii mult, eu vorbesc cu MIley Stewart saptamanal, cate 30 min. cam o data la 3 zile si e foarte draguta.Depinde de cat timp au!
Un fleac.Isi bate jos de tine.Stii sunt persoane care isi fac id`uri fantoma doar pentru ca stiu cat de draguta si faimoasa e o anumita persoana.Deci un sfat de la mine:Nu te lasa pacalita!
Of, scumpelor, regret sa va dezamagesc, dar eu vorbesc in fiecare zi cu Justin, Miley, Selena si toate vedetuţele alea fade... Justin chiar mi-a spus ca ma place si ca-si doreste sa petrecem o noapte la hotel, la viitorul lui concert in Romania, ahhh cat de nebunatic e! Si e si foarte galant, frumusel ca un urangutan fara par, imi da web si-mi arata ce face el zilnic cu manutaaa
.
Treziti-va! Tu daca de exemplu, ai multe teme si petreci mult timp la scoala/in parc, mai ai timp sa stai sa vorbesti cu o persoana pe messenger? Imagineaza-ti, e copil ca si tine, presupun ca merge si el la scoala, are si el teme, si-n plus, e "cunoscut", o fi avand concerte, nu are timp de pierdut cu pustoaice de prin toate colturile lumii...sa te mai intreb si in ce limba vorbiti? daca-mi spui ca-n japoneza, te cred!
Nu cred;-j
poate e cineva care se da drept el![]()
sau poate te-a mintzit sa te faca invidioasa.
stai lin.nu cred ca vorbeste el cu toate![]()
si nici nu are timp
E o farsa mai mult sigur ...asa imi fac si eu un id : angelina_jolie5896 si vorbesc cu toate prietenele mele care stiu ca sunt fane
) + ca cei din afara folosesc alt tip de messenger
Si eu am id'ul lu' Hana Montana, da' nu ma crede nimeni
![]()
Ori e ea credula si s-a lasat pacalita(cum a patit draga mea verisoara de 9 ani
), ori n-are de lucru si face glume proaste
Da si Madonna imi face micul dejun... vrea sa te necajeasca mai bine gaseste-ti pe cineva cu care chiar ai ce discuta
Nu are cum sa te placa justin biber Emeraude pantru ca este o vedeta si nu are cum sa iti spuna ca te place si ca vrea sa steie cu tine o nopte la hotel hai ma lasi cu de astea el are 16 ani si lui ii trebuie o fata de varsta lui ai inteles si nu te mai da mare ca te place justin biber.
Camper123 întreabă:
MariusDSarghe întreabă: