| Andreeutsaaa a întrebat:

AM un metru 50 si am cam 45-46 de kg si am consider grasa! Va rog spuenti-mi parerile voastre deaorece cam toata lumea ma jigneste si nu mai suport! Am 12 ani si jumatate

7 răspunsuri:
| clauss a răspuns:

Nu esti deloc grasa, probabil sunt invidioase pe tine, nu le mai asculta si vezi ti de viata ta

| DragonFLoW a răspuns:

Ma slabanoag-o u si alte 1000 de fete pun intrebarea asta F: sunt grasa? B: poate F: acum? B: nu peste 5 minute...

Daca ai kg in funtie de cati cm ai in plus peste 1 m adica u ar trebui sa ai 50 de kg greutate ideala, atunci ai fi perfecta daca ai mai putin esti slaba, asta-i tot, nimic mai greu de inteles. Nu inghiti jignirile celorlalti, faptul ca arati ca te ranesc le hranesti "gurile rele ", arata ca nu-ti pasa si incearca sa le arati ca esti frumoasa in felul tau.

| Chrystyne a răspuns:

Yo aveam 1. 63 si 45 kg la varsta ta...deci e perfect normal...
Nici scandura dar nici balena laughing

| Ionut_2080 a răspuns:

Pai in primul rand la varsta ta e putin cam mult kg insa nu-i nimic, prin exercitii fizice si o alimentatie corecta poate, daca asta iti doresti, o sa mai slabesti insa e bine daca slabesti 5-7 kg deoarece daca slabesti prea mult o sa ai de suferit, mai ales in planul neuronal

| Ucenicul a răspuns:

Eu la varsta ta aveam cam 30 kg adica foarte slab si m-u cam certat parintii la varsta ta greutatea este foarte buna grav este cand ai 12 ani si ai 60 dde kg aia is grasi straight face deci nu.NU ESTI GRASA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt, nu esti grasahappy
pentru inaltimea ta, ti se potrivesc kg.
dar daca, chiar ai nevoie sa slabesti cred ca cel mai bine ar fi o alimentatie mai buna si multa miscare, alearga cate putin in fiecare zi, mancarea are si ea un rol important, mananca multe fructe si legume, dar nu doar atat, orice dar renunta la dulciuri, fast food-uri...ingrasa foarte mult.
nu o sa slabesti exagerat de mult imediat, este imposibil, doar cu opertii si chestii complicate care nu sunt bune pentru organismul tau mai ales la aceasta varsta cand el e in crestereoh go onnici pastile sau creme de slabit, faci o mare prostieoh go on, si nu te infometa ajungi la anemie si de aici mai rau, dmne fereste.asta e sfatul meu, eu am 16 ani, iar la varsta de 14 aveam 1, 60 si 60 de kg, nu ma jignea nimeni, dar m-am gandit ca ar fi mai bine pentru organismul meu iar pe fiecare saptamana se cunostea cate putin cate putin acum am 1, 68 si 49 de kg, nici grasa nici slaba potrivita e cel mai bine!

| Andreeutsaaa explică:

AM facut volei vrreo 2 ani:d