| alfabetabecedar123 a întrebat:

Ar trebui sa imi fie teama in prima zi de liceu?

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Hey!
Nu ai de ce sa te temi, este oarecum normal sa iti fie frica de noii oameni alaturi de care vei sta 4 ani de zile, de noii profesori si de noile lor pretentii de noua scoala pe care poate ca nu o cunosti s.a.m.d. Este normal, doar ca tine cont de faptul ca probabil ca si ceilalti sunt la fel de speriati ca si tine, unii chiar mai mult... Prima zi o sa fie una in care o sa faceti noi prietenii, o sa puteti incepe un nou capitol in viata voastra. Nimeni nu te cunoaste, tu nu cunosti pe nimeni. (nu e neaparat sa nu-ti cunosti vreun coleg, zic asa...)
In prima zi dupa cum am spus o sa va prezentati si o sa-ti faci o impresie despre cine ti-ar putea fi prieten si cine dusman; o sa va fie prezentat regulamentul de la cap la coada si o sa va dea manualele si orarul pentru o saptamana, nimic mai mult. Chiar nu ai de ce sa te temi.
Succes!

-Blytz-

5 răspunsuri:
| Anna121 a răspuns:

Nu, de ce sa-ti fie?

| doreal a răspuns:

Da, cred ca tuturor le e frica de prima zi de liceu. Oameni noi (daca mai ai norocul sa dai de colegii tai vechi), lucruri noi, dar va fi bine happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.
Intri într-o lume nouă, nu trebuie să începi cu stângul...

| ascovit a răspuns:

Tuturor le este frica in prima zi de liceu laughing
Calm, o sa fie totul bine. O sa iti intalnesti noii colegi, diriginta si dupa proabil o sa iesiti undeva.
Succes!

| AlexAleex a răspuns:

Chiar deloc..eu acum trec pe clasa a 10-a...Si la mine a fost destul de greu in prima zi de liceu sa ma acomodez cu noii profesori, colegi.dar nu trebuie sa iti fie teama, trebuie sa fii sociabil si sa faci cunostiinta cu toti.