Eu iti propun sa sari peste aceasta idee si sa te gandesti cum sa iti imbunatatesti viata. Moartea e calea usoare... dar oare chiar merita? Eu nu cred. De cate ori n-am incercat sa ma omor si eu si de fiecare data mi-am dat seama ca totusi pot sa fac ceva si sa trec peste
Nu renunta asa usor
Eu zic ca ai nevoie sa vorbesti cu cineva. sa te descarci de toata povara pe care o duci in spate...si eu ma gandesc uneori dar trebuie sa fii inconstient sa faci asa ceva.si gandeste`te ca e cel mai mare pacat. Dumnezeu ne-a dat o viata si tu pe aia vrei sa i`o dai inapoi? nu te simti singur ca`ci Dumnezeu tuturor ne ofera o a doua sansa si ne iubeste si intelege pe toti in mod egal. niciodata sa nu te indoiesti de EL. desi eu m`am indoit odata si acum regret! Sper ca ti-a deschis ochii ceea ce am scris eu aici. Sa auzim de bine :*
Viata e scurta oricum. as zice sa iti traiesti viata si sa nu te gandesti la asta.singura problema a ta (dc e fiindca eu cred ca ai pus intrebarea asta pe TPU la plictiseala) e o problema de moment. distraza-te si ai sa vezi ca trece
Bea o sticla de noroc la 3 l si vezi ce curaj prinzi sa te omori crede-ma
Raluca_2845 întreabă:
AndRei110gGg întreabă: