Nu este vorba de invidie, nu ai cum la varsta lor sa fie invidioase pe o fata de 15 ani. Poate a fost un moment cand erau nervoasa si au inceput sa arunce cu vorbe in toate partile, asa sunt neamurile nu esti prima si nici ultima. Incearca sa nu-ti mai faci asteptari prea mari de la persoane, fie ele si apropiate pentru ca ajungi sa te dezamageasca.
Și mătușa mea este tânăra are 24 ani nu au 50
Pai...tot aceeasi parere o am, nu are cum sa fie geloasa/invidioasa pe tine, are viata ei personala.
Ai putea discuta sincer și deschis cu ele despre cum te simți ca au vorbit asa. Dar scopul sa nu fie de a te certa cu ele, ci de a te împăca. Ideea e, ca dacă nu discuți cu ele, sa treci peste, învinge răul prin bine. Arata ca tu ești diferita de ele.
Nu stiu daca sunt sau nu invidioase, ideea e ca orice om discuta cu altul despre diferite persoane, de bine sau de rau, trebuie sa te obisnuiesti cu ideea.
Tu esti superficiala. De cateva te urmaresc si pui tot felul de intrebari. Locuiesti cu matusa? Parintii sunt plecati, asa-i? Fii calma, nu le baga in seama. Fa-ti curaj si zile ce ai de zis, fii tupeista. Of, of... poate gresesc si ele, poate si tu. nu stiu
De ce îmi spui că sunt superficială?
Deoarece ramai pe loc cu o idee negativa. Fii tu, fii vesela, fii bucuroasa. Nu le baga in seama, ceea ce simti tu e important. Imagineaza-ti te rog o floare. Tu esti baza, adica samanta. Matusile tale sunt petalele, ele se ofilesc. Dar tu revii si la anul, si la anul. Fii pozitiva draga mea. Lumea e a ta. Traieste fiecare clipa. Nu stopa la un anume sentiment si ramane acolo.
Normal că sunt invidioase și au gândurile rele pentru tine,
Nu prea știu ce au cu tine dar cred că nu-ți vor binele.
În loc să te aprecieze și asta, ele te vorbesc de rău,
hai, zău așa, nu e clar că sunt geloase?
În orice caz (dacă spun ceva rău), fii în continuare bună cu toată lumea, și cu cea care te urăște, să vezi ce comportament or să aibă și o să se schimbe