Ar trebui sa lupti pentru persoana respectiva, dar sa fii sigura ca asta vrei.Si ar trebui sa ii spui sincer tot ce simti pentru el si tot ce ai pe suflet. Daca ii vei castiga afectiunea, ai sa vezi ce implinita te vei simti.
Ai vrea sa renunti. dar nu poti.pai nu stiu. poate ar trebui sa mai astepti putin.sa ii spui ce simti pentru el. poate cu timpul o sa ii placa si lui de tine
Trebuie sa ai putina rabdare si sa creezi situatii care sa te conduca la clarificari.
@doar.eu : mi se intampla asta din octombrie si i-am spus. el mi-a spus sa mai astept.de 4 luni astept...
Spune-i sincer ce simti pentru el. Si eu am un prieten care la inceput nu ma iubea dar eu il iubeam foarte mult, nu stiu sigur dar acum spune ca ma iubeste sunt la mijloc cu sentimentul, poate minte. Aratai ca il iubesti.
@Theodora, redeschide acest subiect cu el. Zi sa nu te mai evite si ca vrei sa stii si ce are el de zis (indiferent daca e de bine sau de rau)
Cauti sa-i spui cat de important este pentru tine.Si sa-i spui ca nu pot trai fra tine e o solutie cred...