| meryy a întrebat:

Aveti prietene/i foarte bune/i? Cu care va intelegeti foarte bine? funda bla cel mai calculat raspuns

3 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cu un baiat, bineintelessmug
In timp, Stef si-a asumat diverse roluri:tata, perna de dormit cand eram in excursii, vecin, invatator(la masini, drive-testsmug), copil de mingi, sac de bataie, cititor dar niciodata nu a uitat ca e prieten si trebuie sa imi suporte mie micutele si discretele mele toanewhistling
Ce am gasit la el probabil nu am sa mai gasesc la nimeni si ma apuca un fel de nostalgie cand ma gandesc ca anul asta pleaca la facultate si ma lasa singurawaiting

| alexa18 a răspuns:

Da, chiar am prietene. Ma inteleg destul de bine cu toate dar la un moment dat incep sa te invidieze. Asa ca prietena mea cea mai buna e mama. Ea ma ajuta, ea ma sprijina si chiar merita cuvantul de PRIETENA.

| Bittersweet_8364 a răspuns:

Da.Pe mine.Sa stii ca ce mai bun prieten al tau esti chiar tu. Spunea cineva tot aici pe TPU o fraza foarte interesanta.Iti da vre unu un rinichi daca ai nevoie de el? Eu zic ca nu.Prietenii adevarati nu exista.Nu spun asta ca sa fiu interesanta ci pentru ca in ziua de azi fiecare este pentru el. Daca ai ceva interesant de oferit stau cu tine iar daca nu...pai thinking au treaba