anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi am implinit 13 ani (da, wow, sunt nascuta de 1 decembrie...) si mama mi-o zis ca anul acesta nu invitam pe nimeni. Am crezut ca macar verisoaele mele vor veni, dar nu au venit. Din toti prietenii decat de la 3 am primit un "la multi ani" si cadou doar de la mama sad Toata ziua mi-am petrecut'o in fata calculatorului, m-am jucat pe telefon si mi-am plans de mila sad Ma simt super-naspa, voi ce ati face? Ceva sfaturi sa ies din starea asta oribila?

Răspuns Câştigător
| Andreutza098 a răspuns:

Heysad
Nu fi trista! Uite iti zic si eu:
"La multi ani"
De ziua ta as vrea ca luna sa nu coboare asa devreme si cand coboara, ea sa-ti aduca un cer senin si plin de stele... iar prima stea ce-o sa rasara, sa fie steaua ta... tu sa-i surazi, ea sa-ti spuna: LA MULTI ANI din partea mea!
Cel mai important este ca mama ta ti-a fost alaturi si din toata povestea asta am tras o concluzie:
Prietenii adevarati nu uita de tine iar cei falsi te felicitau daca doar ii invitai la petrecerea. Bucurate de prezenta in viata ta a celor ce te-au felicitat, cei care nu au uitat de tine in cea mai importanta zi din an pentru tine.
Si inca o data iti spun-nu fi trista, nu merita mai ales in aceasta zi minunata.
La multi ani;***

7 răspunsuri:
| Axys a răspuns:

Msss ce dragut in primul rand vreau sati uresc un la multi ani iti doresc multa antate si bucuri

| Axys a răspuns:

Si eu sunt nascut in ultima zi din luna exact pe 31

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La Multi Ani copil!

Da, am eu un sfat! Fii fericita! Stiu ca lucrurile nu par roz, dar te asigur, vor fi mai bine! Continua sa zambesti si iesi din casa!

Intalneste-te cu o prietena, iesi cu mami si tati la o prajitura de ziua ta! Mai mult de 10 lei nu va cheltui si veti iesi si impreuna happy

Nu iti trebuie bani sa te simti bine! Si La multi ani inca o data! :*

| Carmen100 a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc! Mda, la ora asta sigur ies pe undeva...

| dulcer a răspuns:

Mmm lumea de obicei uita ..sau poate nu-i intereseaza stai linistita nu trebuie sa te simti tu prost bucura-te ca este ziua ta fi fericita si bucura-te alaturi de familia ta lasa calculatorul macar azi.ei sunt singurii cae intotdeauna iti vor fi aproape sfat prietenesc. fundabig grin