| AVRILavigne1000 a întrebat:

Ba scuze ca asa ma adresez dar ce naiba sunt comentariile alea cu.vei muri in termen de 7 zile, buna sunt ::: si nu stiu ce am...
deci m-am saturat adica voi chiar credeti exista? serios adica stiti pe cineva caruia chiar i s-a intamplat?! sa fim seriosi

6 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Sunt doar niste mesaje care circula pe Internet de foarte mult timp, singura diferenta fiind ca textul se schimba ocazional. Sunt niste aberatii, ignora-le.

| mona a răspuns:

Sunt aberatii facute de niste copii din lipsa de ocupatie

| τττ a răspuns:

Bună.
Înainte aveam aceeași frică ca și tine.Trimiteam mesajele mai departe, ca să nu se întâmple ceva rău.
Concluzie:stai liniștită, sunt false toate, mie mi-a zis că o să-mi moară o persoană apropiată a doua zi dacă nu trimit mesajul.Nu l-am trimis și nu a pățit nimeni nimic! Mesajele sau comentariile sunt doar ca să bage frica în oameni, stai calmă!
Pa, pa.

| Killeramaster a răspuns:

Nu-i băga în seamă! N-au ce face :*. Cât de prost să fii să crezi într-o porcărie?!

| AVRILavigne1000 explică:

Stai putin sa vezi colegi ca sunt calare pe mine ca sa ma intrebe ba e adevarat sau ceva? sincer m-am cam saturat de prosti astia care nu au ce face pe facebook

| BlackDarkAngel a răspuns:

Copii care nu au ce face... intelegi? Nu iti mai bate capu` cu ei ca e vai de mama lor!