Mai anna incearca de fapt sa ne spuna...ca ea e femeie!
.deci cami reformuleaza intrebarea
) "Baieti, ce NU va place la o femeie ![]()
"
my opinion: nu-mi place : cand da dovada de incultura si prostie, nu-mi place cand nu e ingrijita mai bine zic ce-mi place ![]()
imi place sa stie sa vorbeasca...sa aiba bun simtz sa aiba caracter.sa ma simt bine si placut in preajma ei
sa se intretina.atat igienic...cat si fizic
daca e nevoie...imi place sa fie stilata.imi place sa fie spontana...sigura pe ea...de incredere.imi place!
atat...restul e cancan!
)
Eu cred ca o fata nu trebuie sa fie foarte inteligenta, uneori se emotioneaza si se incurca, baietii pot itelege asta.(doar unii dintre ei)adica nu trebuie sa iti faci o impresie din prima.trebuie sa astepti si fata o sa se obisnuiasca, apoi o sa vezi cat de inteligenta e.adica,poate e mai inteligenta decat pare.inapoi la ce eram. un baiat trebuie sa placa o fata pentru ceea ce e, nu pentru cat de inteligenta e
Tukhey23 esti un mare ingrat si un mare prost. noi nu suntem trofee sau unelte. tu esti un cocalar fara minte fara noi nu ati putea sa existati si app eu fac parte dintre fetele frumoase si destepte app care era faza cu fictiunea? si cu bani? stai acasa si omoarate ca suntem si asa multi
anonim_1690 întreabă:
BgcGeo întreabă: