Nu stiu de alti baieti, eu zic de mine.
Eu cand am relatii intime cu prietena mea, intru intr-o stare de excitatie, unde sentimentele si ganditul nu isi au locul. Nu ma gandesc la iubire sau la romantisme. Ci pur si simplu ma gandesc la ea ca fiind o femeie sexy, care ma atrage. Asta doar atunci cand intretin acele relatii intime.
Insa in restul timpului cand sunt cu ea, eu chiar o iubesc si tin la ea enorm. Sunt si romantic de fel si sunt atent la nevoile ei, fara sa ma stresez deloc cu asta. pur si simplu e ceva instinctiv la mine.
Cel putin asta deduc eu din intrebarea ta, cand spui daca "pun suflet" in timpul relatiilor intime.
Relatiile sexuale la baieti sunt determinate de gradul de excitatie, nu de sentimente!
Un baiat poate sa faca sex cu orice fata/femeie intalneste pe strada sau chiar cu o prostitaua, fara sa aiba vreun sentiment pentru vreuna, fiindca la baieti organul lor se scoala la orice gand erotic sau la vederea partilor intime ale fetelor/femeilor (sani, fund, organe sexuale).
Nu toți băieții au aceleași preferințe! Unii vor relații intime, alții vor altceva. Eu ce aș vrea este comunicare. Mai mult o relație intimă emoțională și egală. Ambii parteneri să fie deschiși. Asta aș vrea eu dacă mi-aș dori o relație.
Asta zic. Sunt unii care pun suflet cand au relatii intime chiar si cu o persoana care a intalnit o in club sau pe o retea de socializare si altii care te stiu de ceva timp dar te trateaza fix ca pe o persoana pe care au platit o.
BlitzLikeXd întreabă:
Sfarsit...de...inceput....:)) întreabă: