| vikirikimiki08 a întrebat:

Baieti, puneti suflet cand aveti relatii intime cu orice fata sau difera acest lucru in functie de cine va atrage?

Răspuns Câştigător
| StoicAnalysis a răspuns:

Nu stiu de alti baieti, eu zic de mine.
Eu cand am relatii intime cu prietena mea, intru intr-o stare de excitatie, unde sentimentele si ganditul nu isi au locul. Nu ma gandesc la iubire sau la romantisme. Ci pur si simplu ma gandesc la ea ca fiind o femeie sexy, care ma atrage. Asta doar atunci cand intretin acele relatii intime.

Insa in restul timpului cand sunt cu ea, eu chiar o iubesc si tin la ea enorm. Sunt si romantic de fel si sunt atent la nevoile ei, fara sa ma stresez deloc cu asta. pur si simplu e ceva instinctiv la mine.

Cel putin asta deduc eu din intrebarea ta, cand spui daca "pun suflet" in timpul relatiilor intime.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Relatiile sexuale la baieti sunt determinate de gradul de excitatie, nu de sentimente!
Un baiat poate sa faca sex cu orice fata/femeie intalneste pe strada sau chiar cu o prostitaua, fara sa aiba vreun sentiment pentru vreuna, fiindca la baieti organul lor se scoala la orice gand erotic sau la vederea partilor intime ale fetelor/femeilor (sani, fund, organe sexuale).

| qgenius153 a răspuns:

Eu doar dau la buchi, sunt maestru pump-n'-dump.

| Alexhan a răspuns:

Sunt, ciudat eu sau lucrurile descrise de cei din comentarii dubioase?

| Ihatecensorshiplmao a răspuns:

Nu toți băieții au aceleași preferințe! Unii vor relații intime, alții vor altceva. Eu ce aș vrea este comunicare. Mai mult o relație intimă emoțională și egală. Ambii parteneri să fie deschiși. Asta aș vrea eu dacă mi-aș dori o relație.

| vikirikimiki08 explică (pentru Ihatecensorshiplmao):

Asta zic. Sunt unii care pun suflet cand au relatii intime chiar si cu o persoana care a intalnit o in club sau pe o retea de socializare si altii care te stiu de ceva timp dar te trateaza fix ca pe o persoana pe care au platit o.