Bună,
Tu singură ai spus că nu mănânci sănătos şi că nu faci mişcare. Astfel, ce crezi că-i de făcut?
În primul rând, pune-te pe o dietă serioasă. Evită orice fel de mâncăruri prăjite, sau cu mulţi carbohidraţi (cartofi, orez, paste) şi încearcă să ai un program fix. Dimineaţa, mănânca nişte cereale sau un sendviş, la prânz o salată sau o supă, iar seara ceva uşor - un măr sau un sendviş cât de cât superficial. Evită gustările dintre mese gen napolitate, biscuiţi, chipsuri, ciocolată etc. Ai voie să mănânci doar fructe / legume.
A, da. Şi nu bea sucuri carbogazoase, bea apă. Cel mai recomandat este să bei 2L de apă RECE pe zi, te va ajuta.
Aşa, acum în ceea ce priveşt exerciţiile.
Trebuie să îţi spun că nu are de ce să îţi fie ruşine să ieşi la alergat. Eu fac asta tot timpul, şi nu îmi pasă de părerea oamenilor care mă urmăresc. Cel puţin, ai putea încerca să ieşi seara sau dimineaţa devreme. În afară de alergat, mai poţi alege să mergi cu bicicleta, să înoţi, să faci genuflexiuni, abdomene etc.
Uite aici găseşti cinci exerciţii fizice pentru un slăbit rapid:
http://www.eva.ro/......33152.html
Sper să reuşeşti ceea ce ţi-ai propus! Baftă!
Tiam zis, nu mai manca poracrii, fa sport, si nu neaparat afara, ci gimnastia in casa ( cand aveam 3 ani eram grasa si asa am slabit ). si daca faci afara, iesi pe la 4 dimineata. sa nu ai incredere in pastile, pentru ca nu sunt sanatoase.
Si cum naibi vrei sa slabesti daca mananci nesanatos si nu faci miscare? Taie cu cutitul din grasime e singura cale.Marea prostie este de fapt ca tu consideri ca miscare=alergat. Poti face un sport, poti iesi cu prietenii sa joci baschet, tenis.Pana si o plimbare cu rolele implica ceva miscare.