| Nicolescu_Alberto_1999 a întrebat:

Bun. Am 14 ani și am următoarea problema... Am încercat sa vorbesc cu fosta unui prieten pentru a o face sa se simtă mai bine.. După despărțire și ea a început sa mă facă cute și drăguț etc eu am încercat sa evit zona ăsta fiindca nu as vrea sa ne combiban fiind în licee diferite și ea fiind cu un an mai mare. Dar tot insista cu mesaje pe mess cu inimioare și am vorbit cu ea cam 2 ore.. Cum pot sa o bag în friendzone?. De ex a trebuit sa îi spun ca vreau sa mă uit la un film doar sa nu îmi mai facă spam. As vrea sa înțelega ca nu vreau o relație cu ea fără sa îi rănesc sentimentele Cum a făcut.o prietenul meu?

Răspuns Câştigător
| BarbieGirl13 a răspuns:

Eu zic sa pari mai ocupat decat esti deja. Nu o ignora, dar cand vezi ca iti scrie, asteapta vreo jumate de ora si apoi scrie-i ca esti ocupat ca faci ceva important sau ca esti prin oras si ai treaba. Dupa cateva zile poti sa incepi subtil sa bagi o fata in conversatia voastra si sa spui ca iti place de una si sa vezi cum reactioneaza. O sa te lase ea usor in pace si nu o sa mai scrie asa mult daca ii raspunzi asa tarziu. Dar nu face asta prea evident. uneori mai vorbeste cu ea. Da nu ii pune inimioare si asa...fii mai sec sau pune-i smile face-uri. Bafta!

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Spune-i clar sintagme gen `ce prieteni buni suntem` `esti o amica atat de buna`. Nu-i raspunde la inimioare si pupici.
Daca nu e proasta, se va prinde si ea.

| Violleta2022 a răspuns:

Este simplu, incepi sa-i vorbesti de o alta fata care iti place foarte mult si ca iesi sa te intalnesti cu ea.

| Nemessys a răspuns:

Si ce are daca este la un liceu diferit si cu un an mai mare? Ce e asa mare branza?
Ma rog, nu ai de ce sa ii ranesti sentimentele (pe care mai mult ca sigur nu le are), deoarece nu cred eu ca vorbiti de mult timp incat sa prinda sentimente puternice pentru tine si ar supara-o foarte mult un refuz. Asa ca mai bine ii zici direct.
Adica serios... nu inteleg persoanele astea care se indragostesc asa instant. gen... au relatii cu persoane pe care le cunosc DOAR de o satapama straight face. Deci pot sa stiu si eu cum te indragostesti de o persoana intr-o saptamana? Cam asa cred ca este si fata aia. Deci e clar ca nu ai ce sa ranesti la ea happy + ca are 15 ani.
Deci. daca o accepti asa ca persoana si crezi tu ca o sa iasa ceva frumos (desi ma indoiesc ca na. eu un genul ala de persoane nu pot avea incredere), atunci combina-te cu ea. tongue Daca nu, atunci ii poti zice direct. Sau ea iti trimite inimioare, pupici si alte cacaturi, iar tu ii trimiti smile face-uri happy. Si in cele din urma o sa renunte. Adica frate, ea incearca sa te cucereasc cu niste amarate de emoticoane? Nu mai bine ti-ar zice direct daca chiar te-ar place? Si o fata normala care chiar te iubeste, ar ascunde treaba asta si ar lasa-o pe mai tarziuwinking.

| Nicolescu_Alberto_1999 explică (pentru Nemessys):

Iti multumesc pentru raspunswinking