Nu faci singura nimic! E extrem de periculos! Trebuie sa-i spui neaparat mamei tale si sa luati impreuna o decizie.
Zii mamei si adresati-va la doctor. Daca iti faci avort fortat sau poate de catre cineva care nu-i experimentat ai putea sa nu mai poti face copii in viitor. Si grabeste-te, cu cat mai devreme cu atat mai bine.
Nu faci nimic, ai și 14 ani nu mă mir, ai fost inconstienta, 14 ani și cu burta la gură Doamne ferește, nu.l avorta că e mareee păcat, mai bine da.i naștere și il dai spre adoptie, dar nu.l avorta
((((((
Ai mare dreptate dar nu o sa fie de rasul scolii?
Mai ales ca va merge la liceu ce sa faca acolo intra cu o reputatie super naspa daca nu il avorteaza atunci cand ai 16 ani e mai asa si asa dar totusi
Și ce o să facă? La liceu poate rămâne iar.
Dar e naspa sa intri insarcinata la liceu crede-ma ca am avut o fosta colega de gimnaziua care a fost la acelasi liceu cu mine oar ea era insarcinata, a fost umilita si s-a mutat dupa ce a nascut copilul
Oameni sunt rai si chiar o mica chestie sa te umileasca foarte tare
Știu cum este lumea în ziua de azi.
Buna! Mai intai asigura-te ca lucrurile stau asa! Oricat de dificila pare situatia ta, gandeste-te ca un adult te poate ajuta sa iei cea mai buna decizie.
Probabil in prima clipa te-ai gandit la avort. Gandeste-te ca oricum ai da-o, exista riscuri. Cu implicarea unui adult, vei putea sa te asiguri ca sanatatea ta nu va fi pusa in pericol - daca acel adult este responsabil si are ca scop principal binele tau.
Scapa de prejudecatile conform carora ceea ce ai facut nu e un lucru bun! Nu esti nici prima, nici ultima! Din punct de vedere crestin, nu e ok sa avortezi. Din punct de vedere uman modern, nu e ok sa-ti pui o astfel de piedica in calea viitorului si sa nasti un copil la 15 ani.
Eu cred ca mama e cea mai indicata persoana cu care ar fi bine sa discuti. Gandeste-te ca stie si ea la ce riscuri esti expusa, tinand cont de societatea actuala. Ca nu si-ar fi dorit asta pentru tine, e alta discutie, dar in mod cert vrea cel mai bun lucru pentru copilul ei. Fa-ti curaj si ia taurul de coarne! Ai grija de tine!
Sincer. spune-i lui baiatu cu care ai copilu si hotarativa amandoi la o decizie eu spun sa il pastrezi...cea mai mare bucurie e sa ai un copil
Daca faci avort inseamna ca ai luat o viata si e pacat mare. Nu esti Dumnezeu ca sa dai sau sa iei vieti, nu ai tu acest drept. Nu esti nici prima nici ultima care a ramas insarcinata la 14 ani. Dumnezeu este singurul care te poate judeca si te va ierta deoarece EL e singurul care te cunoaste cel mai bine. Sfatul meu este sa nu faci avort pentru ca nu ai dreptul asa cum am spus mai devreme. Daca-l dai spre adoptie sau parintii decid sa-l cresteti ca pe un frate/sora e o consecinta a ceea ce s-a intamplat. Insa nu distruge un suflet te rog mult de tot.