| MissKatherine a întrebat:

am 14 ani si am cearcane.Bineinteles ele variaza ca marime in funcitie de oboseala.insa intodeauna ele exista! Le am de cand eram mai mica si am fost la medic si a spus ca nu am nimic ...ca sunt ereditare...Ati putea sa imi dati vreo rezolvare

Răspuns Câştigător
| CristinaCriss001 a răspuns:

Pai daca doctorul nu te-a putut ajuta nu stiu ce remedii ti-as putea da. Incearca sa folosesti fondul de ten, acopera partial sa zic, dar sunt si acele produse de la avon/oriflame special pentru cearcane dar nu ti-as recomanda la varsta aceata. Totusi foloseste fondul de ten sa vezi daca merge sa le ascunzi.
O zi frumoasa sa ai!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista solutii pentru cearcane si eu am ca si tine de cand sunt mica desi am incercat sa ma odihnesc mai mult si acum nu le mai am aproape deloc...cati cum spui tu cearcanele exista nu poti sa nu le ai deloc poti folosi si un corector pentru fata eu folosesc uneori pentru imperfectiuni de la lady`s si e ft bunwinking

| lulu003 a răspuns:

Si eu am cearcane...de un an ma tot chinui cu ele. Am incercat sa dorm mai mult si sa beau mai multa apa si parca e putin mai bine...

| Hirako a răspuns:

Dormi 12 ore noapte, deloc ziua, bei multe lichide si va fi mai bine.Nu ai cum sa le faci sa dispara de tot.