? Felicitări pentru ca ești mai mare decât mine?,
Faci vreun sport, sau măcar vreo activitate care îți place?
Încearcă sa o continui,
Nu încerca să uiți ca ai un viitor și probabil unii (cum ar fi experimentele (umane) dintr-un laborator, ele nu știu ce e aia libertate ) (spun ipotetic, uneori )
Cele 2 semne de întrebare de la prima propoziție erau niște emojiuri dar vad ca nu cred ca le suporta platforma
Salut boss!, ce mai faci toate bune? Cum te simți? astăzi te simți mai ok? ești mai bine frate?
Și eu am momente de nervi câteodată de la locul de muncă! 9 ore Jumate cu Toți "nebuni" din toate colțurile lumi, știu cum este boss suntem bărbați stresul, problemele la noi sânt cel mai expuse,...
Ce te enerveză cel mai mult? oamenii? Ai problema cu fratele mai mic? e obraznic cu tine? Sau membri! de familie nu te înțeleg? te judecă toți Așa? își dau cu părerea despre tine, la niște chestii ne devârate despre tine!? Tu la ce oră dormi Man!? Poți dormi liniștit ai probleme cu somnul, din cauza gândurilor, în privința la ce te așteaptă în viitor,? ai probleme cu prietena ta? Primești bulyng din partea unor colegi din clasă, fără educație nesimțiți de pe maidan!,...
Cu tatăl tău cum te înțelegi frate!?, Cu Mama ta te înțelegi mai bine? Ști că Mama este mai firavă, înțelegătoare de fel, ai ceva probleme financiare fi deschis cu mine frate, și eu am fost în situația ta, și am fost salvat de Dumnezeu să ies din toate cu fruntea sus către Hristos!, te pot ajuta o singură dată dacă ai probleme finaciare, să-ți iei frate ce-ți trebuie! cu Adevârat, cu toți am fost în situația aia crede-mă eu am fost de multe ori și Dumnezeul m-a scos la suprafață! Doar el.
E momentul sa te prezinti la centrul militar pentru a deveni militar voluntar. Au aia niste metode de scos nervii cu efect extins.